Velg bildet som skal vises etter at et bilde er slettet.
SVis neste
Vis det følgende bildet. Hvis bildet som ble slettet var det siste bildet, vises det forrige bildet.
TVis forrige
Vis forrige bilde. Hvis bildet som ble slettet var det første bildet, vises det neste bildet.
UFortsett som før
Hvis du har rullet gjennom bildene i opptaksrekkefølgen, vises følgende bilde som beskrevet for Vis neste. Hvis du har rullet gjennom bildene i omvendt rekkefølge, vises forrige bilde som beskrevet for Vis forrige.