Преносиви пуњачи (повер банке)

Преносни пуњачи се могу користити за напајање камере или пуњење батерије фотоапарата. У следећој табели су наведени преносиви пуњачи који су тестирани и одобрени за употребу, заједно са приближним бројем снимака који се могу снимити и приближним бројем пута да се батерија фотоапарата може пунити помоћу сваког уређаја.

ПроизвођачБрој моделаБрој хитаца 1Број пуњења 2
АнкерПоверЦоре ИИИ Елите 25600 87ВПрибл. 2780 снимака (када користите ЕН-ЕЛ25а)
Прибл. 2750 снимака (када се користи EN-EL25 )
Прибл. 6 пута (када користите ЕН-ЕЛ25а)
Прибл. 8 пута (када користите EN-EL25 )
  1. Стандард Удружења производа за камере и слике (ЦИПА). Измерено на 23 °Ц/73,4 °Ф (±2 °Ц/3,6 °Ф) са NIKKOR Z DX 16–50mm f/3.5–6.3 VR објективом под следећим условима тестирања: једна фотографија снимљена по подразумеваним подешавањима сваких 30 с . „Број снимака“ је број снимака који се могу направити коришћењем потпуно напуњеног преносног пуњача за напајање фотоапарата са потпуно напуњеном батеријом (ЕН-ЕЛ25а/ EN-EL25 ).
  2. Колико пута се батерија фотоапарата (ЕН-ЕЛ25а/ EN-EL25 ) може потпуно напунити коришћењем преносивог пуњача при пуном напуњењу.
  • За информације о употреби погледајте документацију приложену уз преносиви пуњач.
  • Користите USB кабл са два Типе-Ц конектора који се испоручују са преносивим пуњачем када користите уређај за напајање фотоапарата или пуњење батерије фотоапарата.
  • Ажурне информације о преносивим пуњачима доступне су на веб страници произвођача. Доступност се може разликовати у зависности од земље или региона.