Luminozitatea lămpii REC

  1. butonul G
  2. B meniul de configurare

Setați luminozitatea lămpii REC în timp ce înregistrați videoclipuri și videoclipuri time-lapse. Luminozitatea scade de la [ 3 ], [ 2 ] și [ 1 ]. Când este selectat [ Off ], ledul REC nu se aprinde și nu clipește.

OpțiuneDescriere
[ Înregistrare video ]Setați luminozitatea când lampa REC se aprinde sau clipește în timp ce înregistrați videoclipuri sau în modul video.
  • Când este selectată o altă opțiune decât [ Off ], ledul REC se aprinde în timpul înregistrării videoclipurilor.
  • Pentru informații despre clipirea lămpii REC în timpul înregistrării videoclipurilor sau în modul video, consultați „Lampa REC” (Lampa REC ).
[ Înregistrare video time-lapse ]Setați luminozitatea când lampa REC se aprinde sau clipește în timp ce înregistrați videoclipuri time-lapse.
  • Când este selectată o altă opțiune decât [ Off ], ledul REC se aprinde în timpul înregistrării videoclipurilor time-lapse.
  • Dacă este selectată o altă opțiune decât [ Off ] și bateria este descărcată în timpul înregistrării videoclipurilor time-lapse, ledul REC clipește repetat de două ori rapid.
  • Când este selectată o altă opțiune decât [ Oprit ], ledul REC se aprinde sau clipește chiar dacă este selectat [ Time-lapse video ] pentru [ Interval timer shooting ] > [ Options ] în meniul de fotografiere.