Caracteristici disponibile cu versiunea de firmware „C” 1.10

Noile caracteristici disponibile cu versiunea de firmware 1.10 a camerei „C” sunt descrise mai jos.

Suport pentru lentile cu zoom puternic

Opțiuni noi pentru Setări personalizate f2 „Comenzi personalizate (fotografiere)” și g2 „Comenzi personalizate”: „Zoom puternic +” și „Zoom puternic -”

[ Power zoom + ] și [ Power zoom − ] au fost adăugate la rolurile care pot fi atribuite comenzilor camerei pentru Setări personalizate f2 [ Comenzi personalizate (fotografiere) ] și g2 [ Comenzi personalizate ]. Dacă alocați [ Power zoom + ] [ Butonul Fn1 ], puteți mări electronic (power zoom) în timp ce apăsați butonul Fn1 . Dacă alocați [ Power zoom − ] [ Butonul Fn2 ], puteți micșora electronic în timp ce apăsați butonul Fn2 .

 • Aceste opțiuni se aplică numai cu lentilele cu zoom puternic.
 • Când [ Buton Fn1 ] în Setarea personalizată f2 [ Comenzi personalizate (fotografiere) ] sau g2 [ Comenzi personalizate ] este setat la [ Zoom puternic + ], [ Zoom puternic - ] este selectat pentru [ Buton Fn2 ].
 • Când [ Buton Fn2 ] în Setarea personalizată f2 [ Comenzi personalizate (fotografiere) ] sau g2 [ Comenzi personalizate ] este setat la [ Zoom puternic - ], [ Zoom puternic + ] este selectat pentru [ Buton Fn1 ].
 • În modul autoportret, operațiunea de zoom puternic folosind butoanele Fn1 și Fn2 este dezactivată.

Opțiuni noi pentru setările personalizate: f7 și g5 „Opțiuni pentru butonul de zoom puternic (PZ)”

[ Opțiuni pentru butonul Power Zoom (PZ) ] a fost adăugat ca Setări personalizate f7 și g5. Reglați setările de zoom puternic.

ArticolDescriere
[ Folosiți butoanele X / W ]Dacă este selectat [ Pornit ], puteți mări electronic în timp ce apăsați butonul X și micșorați în timp ce apăsați butonul W (zoom puternic).
 • Dacă mânerul pentru telecomandă MC-N10 este conectat la cameră, puteți, de asemenea, să măriți cu butoanele X și W ale mânerului de la distanță când este selectat [ Pornit ].
 • Dacă telecomanda ML-L7 este conectată la cameră, puteți mări și cu butonul + (telefoto) și butonul - (unghi larg) al telecomenzii atunci când este selectat [ Pornit ].
[ Viteza de zoom puternic ]Puteți selecta viteza cu care obiectivul se mări și se micșorează folosind butoanele alocate rolului de zoom puternic selectând valori negative pentru o viteză mai mică sau valori pozitive pentru o viteză mai mare.
 • În setarea personalizată g5 [ Opțiuni pentru butonul Power Zoom (PZ) ], puteți seta separat [ Înregistrare înainte/post ] și [ În timpul înregistrării ].
 • Aceste opțiuni se aplică numai cu lentilele cu zoom puternic.
 • Adăugarea acestui element de meniu a schimbat numărul de setări personalizate [ Evidențiere afișare ] de la g5 la g6.

Zgomotul lentilei

Zgomotul de la obiectiv în timpul zoomului poate fi audibil în filmările video. Dacă observați zgomot de lentilă atunci când utilizați butoanele alocate rolului de zoom puternic, se recomandă setarea setării personalizate g5 [ Opțiuni buton zoom puternic (PZ) ] > [ Viteză zoom puternic ] > [ În timpul înregistrării ] la viteze de zoom mai mici.

Sunete de funcționare a camerei

Sunetele de operare la apăsarea butoanelor camerei pentru a mări pot fi audibile în filmările video. Dacă sunteți îngrijorat de sunetele de operare atunci când utilizați butoanele pentru zoom-ul puternic, vă recomandăm să utilizați următoarele pentru a mări.

 • Un dispozitiv inteligent cu aplicația SnapBridge instalată (operarea zoom-ului puternic poate să nu fie disponibilă în funcție de versiunea aplicației SnapBridge )
 • Telecomanda ML-L7
 • Maner pentru telecomanda MC-N10

Opțiune nouă pentru meniul de configurare: „Salvați poziția zoom (obiective PZ)”

O opțiune [ Salvare poziție zoom (obiective PZ) ] a fost adăugată la meniul de configurare. Dacă este selectat [ Pornit ], camera va salva poziția de zoom în efect când este oprită și o va restabili când este pornită.

 • Această opțiune se aplică numai cu lentilele cu zoom puternic.
 • Poziția de zoom este resetată dacă obiectivul este înlocuit cu unul cu un alt nume de produs.

Indicator nou pentru distanța focală în afișajul de fotografiere

Un indicator de distanță focală a fost adăugat la afișajul de fotografiere. Afișat numai cu lentile cu zoom puternic.

Opțiune nouă pentru setarea personalizată: g7 „Indicator cadru REC roșu”

[ Indicator cadru REC roșu ] a fost adăugat ca setare personalizată g7. Dacă este selectat [ Pornit ], va apărea un chenar roșu în jurul afișajului de fotografiere în timp ce înregistrarea video este în curs. Acest lucru ajută la prevenirea fotografiilor ratate, avertizându-vă când înregistrarea este în curs.

Opțiune nouă pentru meniul de configurare: „ USB ”

O opțiune [ USB ] a fost adăugată la meniul de configurare. Cu acest plus, un iPhone care rulează aplicația pentru smartphone NX MobileAir poate importa acum imagini de la camera conectată printr-un cablu USB .

 • Selectați [ MTP/PTP ] când vă conectați la computere sau dispozitive Android .
 • Selectați [ iPhone ] numai când vă conectați la iPhone-uri printr-un cablu USB-C la Lightning terță parte pentru a utiliza NX MobileAir (pentru informații despre cablurile USB-C la Lightning compatibile, consultați ajutorul online pentru NX MobileAir).
 • Indiferent dacă camera este sau nu conectată la un iPhone , selectarea [ iPhone ] va dezactiva funcțiile enumerate mai jos. Pentru a accesa aceste funcții, selectați [ MTP/PTP ].
  • funcții de rețea a camerei încorporate
  • elementul [ Opțiuni telecomandă fără fir (ML-L7) ] din meniul de configurare
  • alimentarea camerei cu energie sau încărcarea bateriei prin USB (de asemenea, nu veți putea furniza energie camerei sau încărcați bateria folosind un adaptor AC opțional de încărcare)
 • Aplicația NX MobileAir este disponibilă din Apple App Store și Google Play .

Indicator nou pentru timpul de înregistrare video

Un indicator al duratei de înregistrare video (lungimea filmării înregistrate) a fost adăugat la afișajul de înregistrare în timpul înregistrării video.

S-a schimbat operațiunea de focalizare automată când utilizați [Recall focus position]

Funcționarea focalizării automate a fost modificată atunci când este selectată [ Recall focus position ] pentru [ Lens Fn2 button ] în setările personalizate f2 [ Custom controls (fotografiere) ] sau g2 [ Custom controls ]. Când reapelați poziția de focalizare înregistrată, modul de focalizare se va schimba acum la focalizare manuală în timp ce butonul Fn2 al obiectivului este apăsat. Aparatul foto nu va refocaliza dacă butonul de declanșare este apăsat la jumătate în timp ce butonul Fn2 al obiectivului este apăsat.

Suport pentru MC-N10 Remote Grip

MC-N10 Remote Grip a fost adăugat la accesoriile compatibile. Când este conectat la cameră, MC-N10 poate fi utilizat pentru sarcini precum înregistrarea video, fotografierea și ajustarea setărilor camerei. Vine echipat cu o rozetă pentru atașarea la echipamentele de cameră de la terți. Cu MC-N10 montat pe un echipament de cameră terță parte printr-un adaptor rozetă compatibil ARRI, puteți menține subiecții în mișcare în focalizare în timp ce deplasați camera pentru a urmări mișcarea acestora sau puteți utiliza comenzile sale amplasate convenabil pentru a ajusta setări precum expunerea și balansul de alb fără a atinge camera.

Suport pentru baterie EN-EL25a

Baterie reîncărcabilă Li-ion EN-EL25a a fost adăugată la accesoriile compatibile. EN-EL25a funcționează în același mod ca EN-EL25 .