Software

Următorul software Nikon poate fi utilizat cu camera foto:

Program de calculator

Software-ul de calculator Nikon este disponibil de la Centrul de descărcare Nikon. Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Tether : Utilizați pentru fotografierea legată atunci când camera este conectată la un computer. Expunerea, balansul de alb și alte setări ale camerei pot fi ajustate de la distanță folosind comenzile de pe afișajul computerului.
  • NX Studio * : Vizualizați și editați fotografii și videoclipuri realizate cu camerele digitale Nikon. Utilizați software-ul NX Studio pentru a ajusta fotografiile realizate în formatele unice NEF/NRW (RAW) de la Nikon sau pentru a le converti în JPEG sau TIFF (procesare RAW). NX Studio poate fi folosit nu numai cu fotografii RAW, ci și cu fotografii JPEG și TIFF realizate cu camerele digitale Nikon pentru sarcini precum editarea curbelor de ton și îmbunătățirea luminozității și contrastului.
    1. Utilizatorii existenți ar trebui să fie siguri că au descărcat cea mai recentă versiune, deoarece versiunile anterioare ar putea să nu poată descărca imagini de pe cameră.
  • Utilitar transmițător fără fir: utilitarul transmițător fără fir este necesar dacă camera trebuie conectată la o rețea. Asociați camera cu computerul și descărcați imagini prin Wi-Fi.
  • Webcam Utility : Un modul care vă permite să conectați camera la un computer cu un cablu USB și să utilizați camera ca cameră web. Când selectați o cameră externă în software-ul de conferințe web, se afișează „Webcam Utility”. Selectați-l pentru a o folosi ca cameră web. Verificați pagina Webcam Utility din Centrul de descărcare Nikon pentru camere compatibile, utilizare, mediul de operare și precauții în timpul utilizării.

Aplicații pentru smartphone (tabletă).

Aplicațiile pentru smartphone (tabletă) sunt disponibile din Apple App Store® și Google Play™ . Pentru cele mai recente informații despre aplicațiile noastre, vizitați site-ul web Nikon.

  • SnapBridge : Descărcați fotografii și videoclipuri de pe cameră pe dispozitivul dvs. inteligent printr-o conexiune fără fir.
  • NX MobileAir (oferă achiziții în aplicație)*: Importați imagini de la o cameră conectată la dispozitivul dvs. inteligent prin USB și încărcați-le fără fir pe un server FTP.
    1. Funcțiile și sistemele de operare acceptate variază în funcție de țară și regiune.