resimleri silme

Fotoğrafları hafıza kartlarından silmek için aşağıdaki adımları izleyin. Resimlerin silindikten sonra kurtarılamayacağını unutmayın. Ancak korunan resimler silinemez.

Sil düğmesini kullanma

Mevcut resmi silmek için O düğmesine basın.

  1. Çoklu seçiciyle istediğiniz resmi seçin ve O düğmesine basın.
    • Bir onay iletişim kutusu görüntülenecektir.
    • Resmi silmeden çıkmak için K düğmesine basın.
  2. O düğmesine tekrar basın.

    Resim silinecek.

Takvim oynatma

Takvim oynatma sırasında, tarih listesinde tarihi vurgulayarak ve O düğmesine basarak seçilen bir tarihte çekilen tüm fotoğrafları silebilirsiniz.

Birden fazla resmi silme

Aynı anda birden fazla fotoğrafı silmek için oynatma menüsündeki [ Sil ] öğesini kullanın. Görüntü sayısına bağlı olarak, silinmesi için biraz zaman gerekebileceğini unutmayın.

SeçenekTanım
Q[ Seçilen resimler ]Seçilen resimleri silin.
i[ Seçilen tarihlerde çekilmiş fotoğraflar ]Seçilen tarihlerde çekilen tüm resimleri silin (Seçili tarihlerde çekilen resimler).
R[ Tüm resimler ]İzleme menüsünde [ Oynatma klasörü ] için seçili olan klasördeki tüm resimleri silin.

Seçilen resimlerin silinmesi

  1. Resimleri seçin.
    • Çoklu seçiciyi kullanarak resimleri vurgulayın ve seçmek için W ( Q ) düğmesine basın; seçilen resimler O simgeleriyle işaretlenir. Seçilen resimlerin seçimi tekrar W ( Q ) düğmesine basılarak kaldırılabilir.
    • İstenen tüm resimler seçilene kadar tekrarlayın.
    • Vurgulanan resmi yakınlaştırarak görüntülemek için X düğmesini basılı tutun.
  2. Resimleri silin.
    • J basın; bir onay iletişim kutusu görüntülenecektir.
    • Seçilen resimleri silmek için [ Evet ] öğesini vurgulayın ve J düğmesine basın.

Seçilen tarihlerde çekilmiş fotoğraflar

  1. Tarihleri seçin.
    • Çoklu seçiciyi kullanarak tarihleri vurgulayın ve seçmek için 2 basın; seçilen tarihler M simgeleriyle işaretlenir. Seçilen tarihlerin seçimi tekrar 2 basılarak kaldırılabilir.
    • İstediğiniz tüm tarihleri seçene kadar tekrarlayın.
  2. Resimleri silin.
    • J basın; bir onay iletişim kutusu görüntülenecektir.
    • Seçilen tarihlerde çekilen tüm resimleri silmek için [ Evet ] öğesini vurgulayın ve J düğmesine basın.