Bütün ayarları sıfırla

  1. G düğmesi
  2. B kurulum menüsü

[ Dil ] ve [ Saat dilimi ve tarih ] dışındaki tüm ayarları varsayılan değerlerine sıfırlayın. Telif hakkı bilgileri ve kullanıcı tarafından oluşturulan diğer girişler de sıfırlanır. Sıfırlandıktan sonra ayarlar geri yüklenemez.
Sıfırlama yapmadan önce kurulum menüsündeki [ Menü ayarlarını kaydet/yükle ] öğesini kullanarak ayarları kaydetmenizi öneririz.