Aseta Picture Control

 1. G painike
 2. C valokuvausvalikko

Valitse uusille valokuville kuvankäsittely ("Picture Control") -asetukset näkymän tai luovan tarkoituksesi mukaan. Katso lisätietoja kohdasta "Kuvansäätimen asettaminen" " i -valikossa" (Aseta kuvansäädin ).

Kuvasäätimien muokkaaminen valikoista

Olemassa olevia esiasetettuja tai mukautettuja kuvansäätimiä voidaan muokata näkymän tai käyttäjän luovan tarkoituksen mukaan.

 1. Valitse kuvansäädin.

  Korosta haluamasi kuvansäädin Picture Control -luettelosta ja paina 2 .
 2. Muokkaa valittua kuvansäädintä.
  • Paina 1 tai 3 korostaaksesi asetukset (Picture Control -asetukset ). Valitse arvo 1:n välein painamalla 4 tai 2 tai valitse arvo 0,25:n askelin pyörittämällä alikamentokiekkoa.
  • Käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat valitun kuvansäätimen mukaan.
  • Säädäksesi nopeasti tasapainotetun [ Terävöinnin ], [ Keskialueen terävöitys ] ja [ Selkeys ] tasoja korostamalla [ Nopea terävä ] ja painamalla 4 tai 2 .
  • Voit hylätä muutokset ja aloittaa alusta oletusasetuksista painamalla O -painiketta.
 3. Tallenna muutokset ja poistu.
  Tallenna muutokset painamalla J

i -valikko

 • Valitse kuvansäätimet i -valikosta korostamalla [ Set Picture Control ] ja painamalla J .
 • Paina 4 ja 2 valitaksesi kuvansäätimen ja paina 3 näyttääksesi kuvansäätimen asetukset. Kaikkien muutosten vaikutus voidaan esikatsella näytössä.

[ Hallitse kuvansäädintä ]

Muutokset olemassa oleviin kuvansäätimiin voidaan tallentaa käyttämällä [ Manage Picture Control ] -kohtaa valokuvausvalikossa tai videotallennusvalikossa, jolloin luodaan mukautettuja kuvansäätimiä, jotka voidaan sitten kopioida muistikortille ja käyttää yhteensopivassa ohjelmistossa tai jakaa kameran kesken. sama malli.