Tekijänoikeustiedot

  1. G painike
  2. B asetusvalikko

Lisää tekijänoikeustietoja uusiin valokuviin niitä otettaessa. Tekijänoikeustietoja voi tarkastella NX Studion [ Info ] -välilehdellä.

Artisti/tekijänoikeus

Kirjoita valokuvaajan (enintään 36 merkkiä) ja tekijänoikeuksien haltijan nimet (enintään 54 merkkiä). Korosta [ Artist ] tai [ Copyright ] ja paina 2 näyttääksesi tekstinsyöttöikkunan. Lisätietoja tekstin syöttämisestä on kohdassa "Tekstinsyöttö" ( Tekstin syöttö ).

Liitä tekijänoikeustiedot

Liitä tekijänoikeustiedot seuraaviin valokuviin korostamalla [ Attach copyright information ], painamalla 2 ja vahvistamalla, että valintamerkki ( M ) näkyy viereisessä valintaruudussa. Paina J tallentaaksesi muutokset ja poistuaksesi; tekijänoikeustiedot liitetään kaikkiin seuraaviin valokuviin.

Tekijänoikeustiedot

  • Estä taiteilijoiden tai tekijänoikeuksien haltijoiden nimien luvaton käyttö varmistamalla, että [ Attach copyright information ] ei ole valittuna, ennen kuin lainaat tai siirrät kameran toiselle henkilölle. Sinun on myös varmistettava, että esittäjä- ja tekijänoikeuskentät ovat tyhjiä.
  • Nikon ei ota vastuuta mistään vahingoista tai kiistoista, jotka johtuvat [ Copyright information ] -vaihtoehdon käytöstä.

Valokuvan tiedot

Tekijänoikeustiedot sisältyvät valokuvatietonäytössä näkyviin kuvaustietoihin.