Ohjelmisto

Seuraavaa Nikon-ohjelmistoa voidaan käyttää kameran kanssa:

Tietokoneohjelmisto

Nikon-tietokoneohjelmisto on saatavana Nikon Download Centeristä. Tarkista versio ja järjestelmävaatimukset ja muista ladata uusin versio.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Studio* : Katsele ja muokkaa Nikonin digitaalikameroilla otettuja valokuvia ja videoita. NX Studio -ohjelmiston avulla voit hienosäätää Nikonin ainutlaatuisissa NEF/NRW (RAW) -muodoissa otettuja valokuvia tai muuntaa ne JPEG- tai TIFF-muotoon (RAW-käsittely). NX Studiota voidaan käyttää RAW-kuvien lisäksi myös Nikon-digitaalikameroilla otettujen JPEG- ja TIFF-kuvien kanssa muun muassa sävykäyrien muokkaamiseen sekä kirkkauden ja kontrastin parantamiseen.
    1. Nykyisten käyttäjien tulee ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä pysty lataamaan kuvia kamerasta.
  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility tarvitaan, jos kamera liitetään verkkoon. Yhdistä kamera tietokoneeseen ja lataa kuvia Wi-Fin kautta.
  • Webcam Utility : Moduuli, jonka avulla voit liittää kameran tietokoneeseen USB-kaapelilla ja käyttää kameraa verkkokamerana. Kun valitset ulkoisen kameran verkkoneuvotteluohjelmistossa, "Webcam Utility" tulee näkyviin. Valitse se käyttääksesi sitä verkkokamerana. Tarkista Nikon Download Centerin Webcam Utility -sivulta yhteensopivia kameroita, käyttöä, käyttöympäristöä ja käytön aikaisia varotoimia.

Älypuhelin (tabletti) -sovellukset

SnapBridge : Lataa valokuvia ja videoita kamerasta älylaitteeseesi langattoman yhteyden kautta.

  • SnapBridge-sovelluksia voi ladata Apple App Storesta® tai Google Play -kaupasta .
  • Vieraile Nikonin verkkosivustolla saadaksesi uusimmat tiedot SnapBridge-sovelluksista.