Kannettavat laturit (virtapankit)

Kannettavia latureita voidaan käyttää kameran virtalähteenä tai kameran akun lataamiseen. Seuraavassa taulukossa on lueteltu kannettavat laturit, jotka on testattu ja hyväksytty käytettäväksi, sekä likimääräinen kuvien määrä, jotka voidaan ottaa, ja likimääräinen määrä, jolloin kameran akku voidaan ladata kullakin laitteella.

ValmistajaMallinumeroLaukausten määrä 1Maksujen määrä 2
AnkerPowerCore III Elite 25600 87W27908
  1. Camera and Imaging Products Association (CIPA) -standardi. [ Vain etsin ] valittu näyttötilaksi. Mitattu lämpötilassa 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR -objektiivilla seuraavissa testiolosuhteissa: yksi valokuva otettu oletusasetuksilla 30 sekunnin välein . "Kuvien määrä" on kuvien määrä, joka voidaan ottaa täyteen ladatulla kannettavalla laturilla, joka syöttää virtaa täyteen ladatulla akulla (EN-EL25).
  2. Kuinka monta kertaa kameran akku (EN-EL25) voidaan ladata täyteen kannettavalla laturilla täydellä latauksella.
  • Katso käyttöohjeet kannettavan laturin mukana toimitetuista ohjeista.
  • Käytä kannettavan laturin mukana toimitettua USB-kaapelia kahdella Type-C-liittimellä, kun käytät laitetta kameran virtalähteenä tai kameran akun lataamiseen.
  • Ajantasaiset tiedot kannettavista latureista ovat saatavilla valmistajien verkkosivuilla. Saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan.