Tavaramerkit ja lisenssit

  • SD-, SDHC- ja SDXC-logot ovat SD-3C, LLC:n tavaramerkkejä.
  • Windows on Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
  • Apple ® , App Store ® , Apple-logot, iPhone ® , iPad ® , Mac ja macOS ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.
  • Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Android-robotti on kopioitu tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta työstä ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License -lisenssissä kuvattujen ehtojen mukaisesti.
  • IOS on Cisco Systems, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa, ja sitä käytetään lisenssillä.
  • HDMI, HDMI-logo ja High-Definition Multimedia Interface ovat HDMI Licensing, LLC:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
  • Bluetooth ® -sanamerkki ja -logo ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Nikon käyttää näitä merkkejä lisenssillä.
  • Wi-Fi ja Wi-Fi-logo ovat Wi-Fi Alliancen tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
  • Kaikki muut tässä asiakirjassa tai muissa Nikon-tuotteesi mukana toimitetuissa asiakirjoissa mainitut kauppanimet ovat vastaavien haltijoidensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
  • Made for Apple -merkin käyttö tarkoittaa, että lisävaruste on suunniteltu kytkeytymään nimenomaan tunnuksessa mainittuihin Apple-tuotteisiin, ja kehittäjä on sertifioinut sen täyttämään Applen suorituskykystandardit. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai sen turvallisuus- ja säädösstandardien noudattamisesta. Huomaa, että tämän lisävarusteen käyttö Apple-tuotteen kanssa voi vaikuttaa langattomaan suorituskykyyn.

FreeType-lisenssi (FreeType2)

Tämän ohjelmiston osat ovat tekijänoikeuksia © 2012 The FreeType Project ( https://www.freetype.org ). Kaikki oikeudet pidätetään.

MIT-lisenssi (HarfBuzz)

Osa tästä ohjelmistosta on tekijänoikeuslain © 2018 The HarfBuzz Project ( https://www.freedesktop.org/wiki/Software/HarfBuzz ). Kaikki oikeudet pidätetään.

Unicode ® -merkkitietokannan käyttöoikeus (Unicode ® -merkkitietokanta)

Tämän tuotteen ohjelmisto käyttää Unicode ® Character Database License -lisenssin avoimen lähdekoodin ohjelmistoa. Ohjelmistolisenssiehdot ovat seuraavat:
TEKIJÄNOIKEUS- JA LUPAILMOITUS
Copyright © 1991-2019 Unicode, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.
Jaettu käyttöehtojen mukaisesti
https://www.unicode.org/copyright.html .
Lupa myönnetään täten maksutta kaikille henkilöille, jotka saavat kopion Unicode-datatiedostoista ja kaikista niihin liittyvistä asiakirjoista ("Tiedostot") tai Unicode-ohjelmistosta ja kaikista niihin liittyvistä asiakirjoista ("Ohjelmisto") käsitellä datatiedostoja tai Ohjelmistoa ilman rajoituksia, mukaan lukien rajoituksetta oikeudet käyttää, kopioida, muokata, yhdistää, julkaista, jakaa ja/tai myydä kopioita Datatiedostoista tai Ohjelmistosta ja antaa henkilöille, joille tiedostot tai ohjelmistot on toimitettu, tehdä niin edellyttäen, että joko

(i) tämä tekijänoikeus- ja lupailmoitus on kaikkien Datatiedostojen tai Ohjelmiston kopioiden mukana, tai
(ii) tämä tekijänoikeus- ja lupailmoitus esiintyy liittyvässä dokumentaatiossa.

TIEDOSTOT JA OHJELMISTO TARJOITETAAN "SELLAISENAAN", ILMAN MINKÄÄNLAISTA NIMENOMAISTA TAI OLUETTUA TAKUUTTA, MUKAAN MUKAAN MUKAAN MUKAAN RAJOITTAMAAN TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA OIKEUDETTA EIVÄT. MITÄÄN TAPAHTUMASSA TÄHÄN ILMOITUKSEN SISÄLTÖ TEKIJÄNOIKEUDEN HALTIJA TAI HALTIJAT EIVÄ OLE VASTUUSSA MISTÄÄN VAATIMUKSESTA TAI ERITYISISTÄ EPÄSUORISTA TAI SEURALLISISTA VAHINGOISTA TAI MISTÄÄN VAHINGOISTA, JOIHIN JÄRJESITÄÄN VUODEN TAI VAHINGON TAI KÄYTTÖTIETOJEN MENETYKSET MUUT TIEDOSTOJEN TAI OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI SUORITUKSESTA JOHTAVAT TOIMINNAT.
Tekijänoikeuden haltijan nimeä ei saa käyttää mainoksissa tai muuten näiden tiedostojen tai ohjelmistojen myynnin, käytön tai muun kaupan edistämiseksi ilman tekijänoikeuksien haltijan etukäteen antamaa kirjallista lupaa, paitsi tässä ilmoituksessa mainittujen tapausten osalta.

AVC-patenttisalkun lisenssi

TÄMÄ TUOTE ON LISÄYTETTY AVC PATENT PORTFOLIO LISENSSILLA KULUTTAJAN HENKILÖKOHTAISEEN JA EI-KAUPALLISEEN KÄYTTÖÖN

(i) KOODAA VIDEO AVC-STANDARDIN MUKAISESTI ("AVC VIDEO") JA/TAI
(ii) PURKAA AVC-VIDEO, JOKA ON HENKILÖKOHTAISTA JA EI-KAUPALLISTA TOIMINTAA TOIMIVA KULUTTAJA KOODAAMAAN JA/TAI ON SAATTU VIDEON TARJOAJALTA, JOLLA ON LUPA TARJOA AVC-VIDEOT.

MITÄÄN KÄYTTÖOIKEUSA EI MYÖNNETTÄ TAI EI OLE MUUTA KÄYTTÖÄ.
LISÄTIETOJA VOI SAADA MPEG LA, LLC:ltä
KATSO https://www.mpegla.com