Az akkumulátor és a memóriakártya behelyezése

 • Az akkumulátor és a memóriakártya behelyezése vagy eltávolítása előtt kapcsolja ki a fényképezőgépet.
 • Az akkumulátor segítségével tartsa lenyomva a narancssárga akkumulátorreteszt az egyik oldalon, és csúsztassa az akkumulátort az akkumulátorrekeszbe, amíg a retesz a helyére nem pattan.
 • Tartsa a memóriakártyát az ábrán látható helyzetben, és csúsztassa egyenesen a nyílásba, amíg a helyére nem kattan.

Az akkumulátor eltávolítása

Az akkumulátor eltávolításához kapcsolja ki a fényképezőgépet, és nyissa ki az akkumulátorrekesz/memóriakártya-nyílás fedelét. Nyomja meg az akkumulátor reteszt a nyíllal jelzett irányba az akkumulátor kioldásához, majd kézzel vegye ki az akkumulátort.

A memóriakártya eltávolítása

Miután megbizonyosodott arról, hogy a memóriakártya-hozzáférést jelző lámpa nem világít, kapcsolja ki a fényképezőgépet, és nyissa ki az akkumulátorrekesz/memóriakártya-nyílás fedelét. Nyomja be a memóriakártyát a kivételhez ( q ), majd húzza ki az eltávolításhoz ( w ).

Az akkumulátor töltöttségi szintje

 • Az akkumulátor töltöttségi szintje a fényképezési kijelzőn látható, amikor a fényképezőgép be van kapcsolva.
  Monitor
  Kereső
 • Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése az akkumulátor töltöttségi szintjének csökkenésével L -től K -ig és H -ig változik. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje H értékre esik, függessze fel a fényképezést, és töltse fel az akkumulátort, vagy készítsen elő egy tartalék akkumulátort.
 • Ha a [ Exponáló kikapcsolva. Töltse fel az akkumulátort. ] jelenik meg, töltse fel vagy cserélje ki az akkumulátort.

A készenléti időzítő

A fényképezőgép készenléti időzítőt használ az akkumulátor lemerülésének csökkentése érdekében. Ha körülbelül 30 másodpercig nem végez semmilyen műveletet, a készenléti időzítő lejár, és a monitor, a kereső és a kezelőpanel kikapcsol. Néhány másodperccel a kikapcsolás előtt a kijelzők elhalványulnak. A kioldógomb félig történő lenyomásával újraaktiválhatók. A készenléti időzítő automatikus lejárta előtti időtartam a c3 egyéni beállítás [ Kikapcsolási késleltetés ] > [ Készenléti időzítő ] segítségével választható ki.

A fennmaradó expozíciók száma

 • Ha a fényképezőgép be van kapcsolva, a fényképezési kijelzőn az aktuális beállítások mellett készíthető fényképek száma látható.
 • Az 1000 feletti értékeket a legközelebbi százra kerekítjük. Például az 1500 és 1599 közötti értékek 1,5 k-ként jelennek meg.
  Monitor
  Kereső