Szerzői jogi információk

  1. G gomb
  2. B beállítás menü

Adjon hozzá szerzői jogi információkat az új fényképekhez azok készítése közben. A szerzői jogi információk az NX Studio [ Információ ] lapján tekinthetők meg.

Előadó/szerzői jog

Adja meg a fotós nevét (maximum 36 karakter) és a szerzői jog tulajdonosát (maximum 54 karakter). Jelölje ki az [ Artist ] vagy a [ Copyright ] elemet, és nyomja meg a 2 gombot a szövegbeviteli párbeszédpanel megjelenítéséhez. A szövegbevitellel kapcsolatos információkért lásd: „Szövegbevitel” ( Szövegbevitel ).

Csatoljon szerzői jogi információkat

Ha szerzői jogi információkat szeretne csatolni a következő fényképekhez, jelölje ki az [ Attach copyright information ] lehetőséget, nyomja meg a 2 gombot, és ellenőrizze, hogy megjelenik-e egy pipa ( M ) a szomszédos jelölőnégyzetben. Nyomja meg a J gombot a változtatások mentéséhez és a kilépéshez; a szerzői jogi információkat minden későbbi fényképhez csatoljuk.

Szerzői jogi információk

  • Az előadó vagy a szerzői jog tulajdonosának nevének jogosulatlan használatának elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy a [ Attach copyright information ] nincs kiválasztva, mielőtt kölcsönadná vagy átadná a fényképezőgépet egy másik személynek. Győződjön meg arról is, hogy az előadó és a szerzői jogi mezők üresek.
  • A Nikon nem vállal felelősséget a [ Copyright information ] opció használatából eredő károkért vagy vitákért.

Fotó info

A szerzői jogokra vonatkozó információkat a fényképinformációs kijelzőn megjelenő felvételi adatok tartalmazzák.