Minden beállítás visszaállítása

  1. G gomb
  2. B beállítás menü

Állítsa vissza az összes beállítást, kivéve a [ Nyelv ] és az [ Időzóna és dátum ] alapértelmezett értékét. A szerzői jogi információk és a felhasználók által generált egyéb bejegyzések is visszaállnak. A visszaállítás után a beállításokat nem lehet visszaállítani.
Javasoljuk, hogy a beállításokat a beállítás menü [ Menübeállítások mentése/betöltése ] elemével mentse el a visszaállítás előtt.