Vakuvezérlés

  1. G gomb
  2. C fényképezés menü

Módosítsa a vezeték nélküli távoli vakuegységek vagy a fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt opcionális vakuegységek beállításait.

  • A fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt opcionális vakuegységek beállításával kapcsolatos információkért lásd: „ Fényképezés vakuval a fényképezőgépen ” ( Fényképezés vakuval a fényképezőgépen ).
  • A vezeték nélküli távoli vakuegységek beállításával kapcsolatos információkért lásd: „ Fényképezés távoli vakuval ” ( Fényképezés távoli vakuval ).

Vakuvezérlési mód

Válasszon vakuvezérlési módot és vakuszintet, és módosítsa a többi beállítást a fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt SB-500, SB-400 vagy SB-300 vakukhoz.

  • Az SB-500-tól, az SB-400-tól és az SB-300-tól eltérő vakuegységek beállításai csak a vakuegység vezérlőivel állíthatók be.
választási lehetőségLeírás
[ TTL ]A vaku teljesítménye a fényképezési körülményeknek megfelelően automatikusan beáll.
[ Kézikönyv ]Válassza ki manuálisan a vaku szintjét.

Vezeték nélküli vaku lehetőségek

Módosítsa a beállításokat több távoli vaku egyidejű vezeték nélküli vezérléséhez. Ez az opció csak akkor érhető el, ha SB-500 vaku van a fényképezőgépre szerelve.

választási lehetőségLeírás
Y[ Optikai AWL ]A távoli vakuk vezérlése a fővaku által kibocsátott alacsony intenzitású vakukkal történik ( Távoli vakuegységek vezérlése ).
[ Ki ]Távoli vaku fényképezés letiltva.

Csoportosítsa a vaku opciókat

Állítsa be a vakubeállításokat az egyes csoportokhoz, ha távoli vakuval fényképez egy opcionális vakuegységgel ( Távoli vakuval történő fényképezés ). Ez az opció csak akkor érhető el, ha SB-500 vaku van a fényképezőgépre szerelve.