Vakuvezérlés

  1. G gomb
  2. C fényképezés menü

Módosítsa a vezeték nélküli távoli vakuegységek vagy a fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt opcionális vakuegységek beállításait.

  • A fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt opcionális vakuegységek beállításával kapcsolatos információkért lásd: „Fényképezés vakuval a fényképezőgépen” (Fényképezőgép vakuval történő fotózás ).
  • A vezeték nélküli távoli vakuegységek beállításainak módosításához lásd a „Fényképezés távoli vakuval” című részt (Távoli vaku fotózás ).

Vakuvezérlési mód

Válasszon vakuvezérlési módot és vakuszintet, és módosítsa a fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt SB-500, SB-400 vagy SB-300 vakuegységek egyéb beállításait.

  • Az SB-500-tól, az SB-400-tól és az SB-300-tól eltérő vakuegységek beállításai csak a vakuegység vezérlőivel állíthatók be.
választási lehetőségLeírás
[ TTL ]A vaku teljesítménye a fényképezési körülményeknek megfelelően automatikusan beáll.
[ Kézikönyv ]Válassza ki manuálisan a vaku szintjét.

Vezeték nélküli vaku opciók

Módosítsa a beállításokat több távoli vaku egyidejű vezeték nélküli vezérléséhez. Ez az opció csak akkor érhető el, ha SB-500 vaku van a fényképezőgépre szerelve.

választási lehetőségLeírás
Y[ Optikai AWL ]A távoli vakuk vezérlése a fővaku által kibocsátott alacsony intenzitású vakukkal történik (Távoli vakuegységek vezérlése ).
[ Ki ]Távoli vaku fényképezés letiltva.

Csoportos flash opciók

Állítsa be az egyes csoportok vakubeállításait, ha távoli vakuval fényképez egy opcionális vakuegységgel (Távoli vaku fotózás ). Ez az opció csak akkor érhető el, ha SB-500 vaku van a fényképezőgépre szerelve.