f4: Parancstárcsák testreszabása

  1. G gomb
  2. A beállítások menü

Testreszabhatja a fő- és segédtárcsák működését.

Fordított forgás

A kiválasztott műveletekhez fordítsa meg a vezérlőtárcsák forgásirányát.

  • Jelölje ki az [ Expozíciókompenzáció ] vagy a [ Zársebesség/rekesz ] lehetőséget, és nyomja meg a 2 gombot a ( M ) kiválasztásához vagy a kijelölés törléséhez ( U ).
  • Nyomja meg a J gombot a változtatások mentéséhez és a kilépéshez.

Változás fő/al

Cserélje fel a fő- és a segédtárcsák szerepét.

választási lehetőségLeírás
[ Expozíció beállítása ]Ha az [ Be ] van kiválasztva, a főtárcsa szabályozza a rekeszt és a segédtárcsa zársebességet. Ha az [ Be (A mód) ] van kiválasztva, a fő vezérlőtárcsa csak az A módban kerül beállításra.
[ Autofókusz beállítás ]Ha az [ Be ] van kiválasztva, és a [ Fókusz mód/AF-mező mód ] egy vezérlőhöz van hozzárendelve az f2 egyéni beállítás [ Egyéni vezérlők (felvételkészítés) ] használatával, kiválaszthatja az AF-mező módot a vezérlő nyomva tartásával és a főkapcsoló elforgatásával. parancstárcsát és fókuszmódot a vezérlőgomb lenyomva tartásával és a segédtárcsa elforgatásával.

Menük és lejátszás

Válassza ki a választógomb és a vezérlőtárcsák által betöltött szerepeket lejátszás és menünavigáció közben.

választási lehetőségLeírás
[ Be ]Lejátszás:
  • A fő vezérlőtárcsával választhatja ki a teljes képes lejátszás közben megjelenített képet. A segédtárcsával előre vagy hátra ugorhat a [ Sub-dial frame advance ] beállításnak megfelelően.
  • Miniatűrök lejátszása közben a fő vezérlőtárcsával a miniatűrök, a segédtárcsával pedig felfelé vagy lefelé lapozhat.
Menük*:
A fő vezérlőtárcsával jelölje ki a menüpontokat. A segédtárcsa jobbra forgatásával megjelenik a kiemelt opció almenüje. Ha balra forgatja, megjelenik az előző menü.
2[ Be (képellenőrzés kizárva) ]Ami a [ Be ] beállítást illeti, kivéve, hogy a vezérlőtárcsákat nem lehet visszajátszani képmegtekintés közben.
[ Ki ]A választógomb segítségével válassza ki a teljes képes lejátszás közben megjelenített képet, vagy jelölje ki a képeket vagy a menüelemeket.
  1. A segédtárcsa nem használható a kiemelt elemek kiválasztására. A kijelölt elemek kiválasztásához nyomja meg a J vagy a 2 gombot.

Segédtárcsa keret előrelépés

Válassza ki a segédtárcsa elforgatásakor végrehajtandó műveletet teljes képes lejátszás közben. Ez az opció csak akkor lép életbe, ha a [ Be ] vagy a [ Be (képellenőrzés nélkül) ] van kiválasztva a [ Menük és lejátszás ] beállításnál.

választási lehetőségLeírás
[ 10 képkocka ]Ugrás előre vagy vissza 10 képkockát egyszerre.
[ 50 képkocka ]Ugrás előre vagy vissza 50 képkockát egyszerre.
c[ Értékelés ]Ugrás a következő vagy előző képekre a kiválasztott minősítéssel. Az értékelés kiválasztásához jelölje ki a [ Rating ] elemet, és nyomja meg a 2 gombot.
P[ Védd ]Ugrás a következő vagy előző védett képre.
C[ Csak fotók ]Ugrás a következő vagy előző fényképre.
1[ Csak videók ]Ugrás a következő vagy az előző videóra.
u[ Mappa ]Mappa kiválasztásához forgassa el a segédtárcsát.

A Egyéni beállítások: A fényképezőgép beállításainak finomhangolása