Állítsa be Picture Control

 1. G gomb
 2. C fényképezés menü

Válassza ki a képfeldolgozási („Picture Control”) opciókat az új fényképekhez a jelenetnek vagy kreatív szándékának megfelelően. További információkért lásd a „Képszabályozás beállítása” részt az „ i menüben” (Állítsa be a Képszabályozást ).

Képszabályozás módosítása a menükből

A meglévő előre beállított vagy egyéni képszabályozási beállítások a jelenetnek vagy a felhasználó kreatív szándékának megfelelően módosíthatók.

 1. Válasszon ki egy képszabályozást.

  Jelölje ki a kívánt képszabályozást a Picture Control listában, és nyomja meg a 2 gombot.
 2. Szerkessze a kiválasztott képszabályozást.
  • Nyomja meg az 1 vagy 3 gombot a beállítások kijelöléséhez (Képszabályozási beállítások ). Nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot 1-es lépésekben történő érték kiválasztásához, vagy forgassa el a segédtárcsát a 0,25-ös lépésekben történő érték kiválasztásához.
  • Az elérhető opciók a kiválasztott képszabályozástól függően változnak.
  • A kiegyensúlyozott [ Élesítés ], [ Középtartományú élesítés ] és [ Tisztaság ] szintek gyors beállításához jelölje ki a [ Gyors élesség ] lehetőséget, és nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot.
  • A változtatások elvetéséhez és az alapértelmezett beállításoktól való újrakezdéshez nyomja meg az O gombot.
 3. Változtatások mentése és kilépés.
  Nyomja meg a J gombot a változtatások mentéséhez.

Az i menü

 • A Képszabályozás kiválasztásához az i menüben jelölje ki a [ Képszabályozás beállítása ] elemet, majd nyomja meg az J gombot.
 • Nyomja meg a 4 és 2 gombot a Képszabályozás kiválasztásához, majd nyomja meg a 3 gombot a Képszabályozási beállítások megjelenítéséhez. A változtatások hatása a kijelzőn megtekinthető.

[ Képszabályozás kezelése ]

A meglévő képszabályozási beállítások módosításait a fényképezés menü vagy a videórögzítés menü [ Manage Picture Control ] (Képszabályozás kezelése) elemével mentheti el, így egyéni képszabályozási beállításokat hozhat létre, amelyeket azután memóriakártyára másolhat, és használhat kompatibilis szoftverben, vagy megoszthatja a fényképezőgépek között. ugyanaz a modell.