Lejátszási zoom

Nyomja meg a X vagy a J gombot a teljes képes visszajátszáskor megjelenített fényképek nagyításához. A [ DX (24×16) ] formátumú képeket legfeljebb körülbelül 21-szeresre lehet nagyítani a nagy , 16-szorosra a közepes vagy 10-szeresre a kicsi esetén.

Lejátszási zoom használata

Nak nekLeírás
Nagyítás/kicsinyítés
  • Nyomja meg az X gombot, vagy nyújtson mozdulatokat a nagyításhoz.
  • A kicsinyítéshez nyomja meg a W ( Q ) gombot, vagy használjon összehúzó mozdulatokat.

A nagyítási arány módosítása közben egy navigációs ablak jelenik meg, az éppen látható területet sárga keret jelzi. A navigációs ablak alatti sáv mutatja a nagyítási arányt, és 1:1 arányban zöldre vált. A navigációs ablak néhány másodperc múlva eltűnik a kijelzőről.
Tekintse meg a kép többi területétHasználja a választógombot vagy a csúsztatható mozdulatokat a monitoron nem látható képterületek megtekintéséhez. Tartsa lenyomva a választógombot, hogy gyorsan görgessen a keret többi területére.
Válasszon arcokatA nagyítás során észlelt arcokat fehér keret jelzi a navigációs ablakban. Más arcok megtekintéséhez forgassa el a segédtárcsát, vagy érintse meg a képernyőn megjelenő útmutatót.
További képek megtekintéseForgassa el a fő vezérlőtárcsát, hogy ugyanazt a helyet más fényképeken is megtekinthesse a nagyítási arány megváltoztatása nélkül (egy videó kiválasztása törli a nagyítást). Más fényképeket is megtekinthet, ha megérinti a e vagy f ikont a kijelző alján.
Lépjen ki fényképezés módbaNyomja le félig az exponáló gombot, vagy nyomja meg a K gombot a kilépéshez.
Menük megtekintéseNyomja meg a G gombot a menük megtekintéséhez.