Mielőtt kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal

A kamerával kapcsolatos problémákat az alábbi lépések követésével megoldhatja. Ellenőrizze ezt a listát, mielőtt konzultál a viszonteladóval vagy a Nikon hivatalos szervizképviselőjével.

1. LÉPÉSTekintse meg a gyakori problémák listáját.
A gyakori problémákat és megoldásokat a következő szakaszok sorolják fel:
2. LÉPÉSKapcsolja ki a fényképezőgépet, vegye ki az akkumulátort, majd várjon körülbelül egy percet, helyezze vissza az akkumulátort, és kapcsolja be a fényképezőgépet.
A fényképezés után a fényképezőgép folytathatja az adatok írását a memóriakártyára. Az akkumulátor eltávolítása előtt várjon legalább egy percet.
3. LÉPÉSKeresés a Nikon webhelyein.
4. LÉPÉSForduljon a Nikon hivatalos szervizképviselőjéhez.

Az alapértelmezett beállítások visszaállítása

  • Az aktuális beállításoktól függően előfordulhat, hogy egyes menüelemek és egyéb funkciók nem érhetők el. A szürkén megjelenő menüelemek vagy az egyébként nem elérhető funkciók eléréséhez próbálja meg visszaállítani az alapértelmezett beállításokat a beállítási menü [ Összes beállítás visszaállítása ] elemével.
  • Ne feledje azonban, hogy a vezeték nélküli hálózati profilok, a szerzői jogi információk és más, felhasználó által létrehozott bejegyzések is visszaállnak. A visszaállítás után a beállításokat nem lehet visszaállítani.