Hordozható töltők (power bankok)

Hordozható töltők használhatók a fényképezőgép tápellátására vagy a fényképezőgép akkumulátorának töltésére. Az alábbi táblázat felsorolja a tesztelt és használatra jóváhagyott hordozható töltőket, valamint a készíthető felvételek hozzávetőleges számát, valamint az egyes eszközökkel a fényképezőgép akkumulátorának körülbelüli feltöltésének számát.

GyártóTípusszámLövések száma 1Töltések száma 2
Ankeres hordóPowerCore III Elite 25600 87Wkb. 2840 felvételek (EN-EL25a használata esetén)
kb. 2790 felvétel (EN-EL25 használata esetén)
kb. 6 alkalommal (EN-EL25a használata esetén)
kb. 8 alkalommal (EN-EL25 használata esetén)
  1. Camera and Imaging Products Association (CIPA) szabvány. [ Csak kereső ] kiválasztva a monitor módhoz. 23 °C-on (±2 °C /3,6 °F ) mérve NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR objektívvel, a következő vizsgálati körülmények között: egy fénykép készült alapértelmezett beállításokkal 30 másodpercenként egyszer . A „felvételek száma” azoknak a felvételeknek a száma, amelyek egy teljesen feltöltött hordozható töltővel készíthetők a teljesen feltöltött akkumulátorral rendelkező fényképezőgép (EN-EL25a/EN-EL25) áramellátásához.
  2. Azon alkalmak száma, amikor a fényképezőgép akkumulátora (EN-EL25a/EN-EL25) teljesen feltölthető egy hordozható töltő segítségével teljes feltöltéssel.
  • A használattal kapcsolatos információkért tekintse meg a hordozható töltőhöz mellékelt dokumentációt.
  • Használjon a hordozható töltőhöz mellékelt két C típusú csatlakozós USB kábelt, amikor az eszközt használja a fényképezőgép tápellátására vagy a fényképezőgép akkumulátorának töltésére.
  • A hordozható töltőkkel kapcsolatos naprakész információk a gyártók honlapján érhetők el. Az elérhetőség országonként vagy régiónként változhat.