Hordozható töltők (power bankok)

Hordozható töltők használhatók a fényképezőgép tápellátására vagy a fényképezőgép akkumulátorának töltésére. Az alábbi táblázat felsorolja a tesztelt és használatra jóváhagyott hordozható töltőket, valamint a készíthető felvételek hozzávetőleges számát, valamint az egyes eszközökkel a fényképezőgép akkumulátorának körülbelüli feltöltésének számát.

GyártóTípusszámLövések száma 1Töltések száma 2
Ankeres hordóPowerCore III Elite 25600 87W27908
  1. Camera and Imaging Products Association (CIPA) szabvány. [ Csak kereső ] kiválasztva a monitor módhoz. 23 °C -on (±2 °C /3,6 °F ) mérve NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR objektívvel a következő tesztkörülmények között: egy fénykép készült alapértelmezett beállításokkal 30 másodpercenként egyszer . A „felvételek száma” azoknak a felvételeknek a száma, amelyek egy teljesen feltöltött hordozható töltővel készíthetők a teljesen feltöltött akkumulátorral rendelkező fényképezőgép tápellátásához ( EN-EL25 ).
  2. Azon alkalmak száma, ahányszor a fényképezőgép akkumulátora ( EN-EL25 ) teljesen feltölthető egy hordozható töltő segítségével teljes feltöltéssel.
  • A használattal kapcsolatos információkért tekintse meg a hordozható töltőhöz mellékelt dokumentációt.
  • Használjon a hordozható töltőhöz mellékelt két C típusú csatlakozós USB-kábelt, amikor az eszközt a fényképezőgép táplálására vagy a fényképezőgép akkumulátorának töltésére használja.
  • A hordozható töltőkkel kapcsolatos naprakész információk a gyártók honlapján érhetők el. Az elérhetőség országonként vagy régiónként változhat.