USB tápellátás

  1. G gomb
  2. B beállítás menü

Válassza ki, hogy az opcionális töltő hálózati adapterek vagy az USB-n keresztül csatlakoztatott számítógépek használhatók-e a fényképezőgép táplálására (USB tápellátás). Az USB tápellátás lehetővé teszi a kamera használatát, miközben korlátozza az akkumulátor lemerülését.

választási lehetőségLeírás
[ Engedélyezés ]A kamera bekapcsolt állapotban a csatlakoztatott eszközökről kap áramot. A csatlakoztatott eszközök akkor is kapnak áramot, ha a fényképezőgép ki van kapcsolva, ha Bluetooth-feltöltés folyamatban van, vagy a memóriakártya-hozzáférést jelző lámpa világít.
[ Letiltás ]A fényképezőgép soha nem vesz áramot a csatlakoztatott eszközöktől.
  • A fényképezőgép csak akkor kap áramot, ha az akkumulátor be van helyezve.
  • Az USB tápellátás ikonja megjelenik a fényképezési képernyőn, ha a fényképezőgépet külső forrás táplálja.
  • További információkért lásd: „A fényképezőgép töltése a töltő hálózati adapterrel” (A fényképezőgép töltése a töltő hálózati adapterrel ).

Számítógép USB tápellátás

  • Mielőtt számítógépet használna a fényképezőgép áramellátására, ellenőrizze, hogy a számítógép rendelkezik-e C típusú USB-csatlakozóval. UC-E25 USB-kábellel (külön beszerezhető) csatlakoztassa a fényképezőgépet a számítógéphez.
  • A modelltől és a termék specifikációitól függően egyes számítógépek nem biztosítják a fényképezőgép tápellátását.

„Energiaellátás” kontra „töltés”

A kamera működéséhez szükséges tápellátást „energiaellátásnak” nevezzük, míg a „töltés” kifejezést akkor használjuk, ha az áramellátás csak a fényképezőgép akkumulátorának töltésére szolgál. Az alábbiakban láthatók azok a feltételek, amelyek mellett a külső eszközök által biztosított áramot használják a fényképezőgép táplálására vagy az akkumulátor töltésére.

Az [USB tápellátás] beállításhoz kiválasztott opcióKameraKülső áramforrás használatos
[ Engedélyezés ]Tovább*Erőátvitel
KiTöltés
[ Letiltás ]Tovább*
KiTöltés
  1. Tartalmazza azokat az eseteket, amikor a főkapcsoló „OFF” állásban van, de Bluetooth-feltöltés folyamatban van, vagy a memóriakártya-hozzáférést jelző lámpa világít.