Diavetítés

  1. G gomb
  2. D lejátszás menü

Diavetítés megtekintése; a képek a rögzítés sorrendjében jelennek meg. A [ Lejátszási mappa ] ( Lejátszási mappa ) jelenleg kiválasztott mappában lévő képek egyenként jelennek meg a rögzítési sorrendben.

választási lehetőségLeírás
[ Start ]Indítsa el a diavetítést.
[ Kép típusa ]
  • Válassza ki a megjelenített kép típusát.
  • Válassza az [ Értékelés szerint] lehetőséget, ha csak a kiválasztott minősítésű képeket szeretné megtekinteni. Jelölje ki az értékeléseket, és nyomja meg a 2 gombot a ( M ) kiválasztásához vagy a kijelölés törléséhez ( U ).
[ Képkocka intervallum ]Válassza ki, mennyi ideig jelenjenek meg az egyes képek.

Diavetítések megtekintése

A diavetítés elindításához jelölje ki a [ Start ] elemet, és nyomja meg az J gombot. A diavetítés közben a következő műveletek hajthatók végre:

Nak nekLeírás
Ugrás hátra/előreNyomja meg a 4 gombot az előző képkockához való visszatéréshez, a 2 gombot a következő képkockához való ugráshoz.
További fotóinformációk megtekintéseNyomja meg az 1 vagy 3 gombot a megjelenített fényképinformációk kiválasztásához. A fénykép információinak elrejtéséhez válassza a [ Nincs (csak kép) ] lehetőséget.
SzünetNyomja meg a J gombot a diavetítés szüneteltetéséhez. Az újraindításhoz jelölje ki az [ Újraindítás ] lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.
Hangerő beállításaNyomja meg a X gombot a hangerő növeléséhez, a W ( Q ) gombot a csökkentéshez.
Lépjen ki a lejátszás menübőlNyomja meg a G gombot a diavetítés befejezéséhez és a lejátszás menübe való visszatéréshez.
Kilépés lejátszás módbaNyomja meg a K gombot a diavetítés befejezéséhez és a lejátszási képernyőhöz való visszatéréshez.
Fényképezés folytatásaNyomja le félig az exponáló gombot a fényképezés módba való visszatéréshez.

A műsor végén egy párbeszédablak jelenik meg. Az újraindításhoz jelölje ki az [ Újraindítás ] lehetőséget, és nyomja meg az J gombot. A műsor befejezéséhez jelölje ki a [ Kilépés ] lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.