Hibaelhárítás

Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori probléma megoldását.

  • A SnapBridge alkalmazás hibaelhárítási információi az alkalmazás online súgójában találhatók, amely a következő címen tekinthető meg:
    https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html
  • A Wireless Transmitter Utility programról további információt a segédprogram online súgójában talál.
ProblémaMegoldás
A kamera TCP/IP hibát jelez.A csatlakozási beállítások módosítást igényelnek. Ellenőrizze a gazdaszámítógép vagy a vezeték nélküli útválasztó beállításait, és állítsa be megfelelően a kamera beállításait ( Hálózati beállítások ).
A fényképezőgép „nincs memóriakártya” hibát jelez.A memóriakártya rosszul vagy egyáltalán nincs behelyezve. Ellenőrizze, hogy a memóriakártya megfelelően van-e behelyezve (Az akkumulátor és a memóriakártya behelyezése ).
A feltöltés megszakad, és nem folytatódik.A feltöltés folytatódik, ha a fényképezőgépet kikapcsolják, majd újra bekapcsolják (Képek feltöltése ).
A kapcsolat megbízhatatlan.Ha az [ Auto ] van kiválasztva a [ Csatorna ] beállításnál, amikor okoseszközhöz csatlakozik, válassza a [ Kézi ] lehetőséget, és válassza ki manuálisan a csatornát ( Wi-Fi kapcsolat beállításai ).
Ha a kamera infrastruktúra módban csatlakozik a számítógéphez, ellenőrizze, hogy az útválasztó 1 és 8 közötti csatornára van-e állítva ( Hálózati beállítások ).