Szoftver

A következő Nikon szoftverek használhatók a fényképezőgéppel:

Számítógépes program

A Nikon számítógépes szoftver a Nikon letöltőközpontból érhető el. Ellenőrizze a verziót és a rendszerkövetelményeket, és feltétlenül töltse le a legújabb verziót.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Studio* : Tekintse meg és szerkessze a Nikon digitális fényképezőgépekkel készített fényképeket és videókat. Az NX Studio szoftverrel finomhangolhatja a Nikon egyedi NEF/NRW (RAW) formátumában készített fényképeket, vagy konvertálhatja azokat JPEG vagy TIFF (RAW feldolgozás) formátumba. Az NX Studio nem csak RAW képekkel, hanem Nikon digitális fényképezőgépekkel készített JPEG és TIFF formátumú fényképekkel is használható olyan feladatokhoz, mint a tónusgörbék szerkesztése, valamint a fényerő és a kontraszt javítása.
    1. A meglévő felhasználóknak feltétlenül a legújabb verziót kell letölteniük, mivel előfordulhat, hogy a korábbi verziók nem tudják letölteni a képeket a fényképezőgépről.
  • Wireless Transmitter Utility : A Wireless Transmitter Utility szükséges, ha a fényképezőgépet hálózathoz kívánja csatlakoztatni. Párosítsa a fényképezőgépet a számítógéppel, és töltse le a képeket Wi-Fi-n keresztül.
  • Webcam Utility : Modul, amellyel a fényképezőgépet USB-kábellel számítógéphez csatlakoztathatja, és a fényképezőgépet webkameraként használhatja. Ha külső kamerát választ a webkonferencia szoftverben, megjelenik a „Webcam Utility” felirat. Válassza ki, ha webkameraként szeretné használni. Tekintse meg a Nikon letöltőközpont Webkamera segédprogram oldalát a kompatibilis fényképezőgépekről, a használatról, a működési környezetről és a használat közbeni óvintézkedésekről.

Okostelefonos (táblagépes) alkalmazások

SnapBridge : Töltsön le fényképeket és videókat a fényképezőgépről az okoseszközére vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

  • A SnapBridge alkalmazások letölthetők az Apple App Store® vagy a Google Play áruházból.
  • A SnapBridge alkalmazásokkal kapcsolatos legfrissebb információkért látogasson el a Nikon webhelyére.