Szoftver

A következő Nikon szoftverek használhatók a fényképezőgéppel:

Számítógépes program

A Nikon számítógépes szoftver a Nikon letöltőközpontból érhető el. Ellenőrizze a verziót és a rendszerkövetelményeket, és feltétlenül töltse le a legújabb verziót.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Studio * : Nikon digitális fényképezőgépekkel készített fényképek és videók megtekintése és szerkesztése. Az NX Studio szoftverrel finomhangolhatja a Nikon egyedi NEF/NRW (RAW) formátumban készített fényképeket, vagy konvertálhatja azokat JPEG vagy TIFF (RAW feldolgozás) formátumba. Az NX Studio nem csak RAW képekkel, hanem Nikon digitális fényképezőgépekkel készített JPEG és TIFF formátumú fényképekkel is használható olyan feladatokhoz, mint a tónusgörbék szerkesztése, valamint a fényerő és a kontraszt fokozása.
    1. A meglévő felhasználóknak feltétlenül a legújabb verziót kell letölteniük, mivel előfordulhat, hogy a korábbi verziók nem tudják letölteni a képeket a fényképezőgépről.
  • Wireless Transmitter Utility : A Wireless Transmitter Utility szükséges, ha a fényképezőgépet hálózathoz kívánja csatlakoztatni. Párosítsa a fényképezőgépet a számítógéppel, és töltse le a képeket Wi-Fi-n keresztül.
  • Webcam Utility : Modul, amellyel a fényképezőgépet USB-kábellel számítógéphez csatlakoztathatja, és a fényképezőgépet webkameraként használhatja. Ha külső kamerát választ ki a webkonferencia szoftverben, megjelenik a „Webcam Utility” felirat. Válassza ki, ha webkameraként szeretné használni. Tekintse meg a Nikon letöltőközpont Webkamera segédprogram oldalát a kompatibilis fényképezőgépekről, a használatról, a működési környezetről és a használat közbeni óvintézkedésekről.

Okostelefonos (táblagépes) alkalmazások

SnapBridge : Töltsön le fényképeket és videókat a fényképezőgépről az okoseszközére vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

  • A SnapBridge alkalmazások letölthetők az Apple App Store® vagy a Google Play áruházból.
  • Látogasson el a Nikon webhelyére a SnapBridge alkalmazásokkal kapcsolatos legfrissebb információkért.