Nadzor bliskavice

  1. Gumb G
  2. C meni za fotografiranje

Prilagodite nastavitve za brezžične oddaljene bliskavice ali izbirne bliskavice, nameščene na čevlju za dodatno opremo fotoaparata.

  • Za informacije o prilagajanju nastavitev za izbirne bliskavice, nameščene na nastavek za dodatno opremo fotoaparata, glejte “ Fotografiranje z bliskavico na fotoaparatu ” ( fotografija z bliskavico na fotoaparatu ).
  • Za informacije o prilagajanju nastavitev za brezžične oddaljene bliskavice glejte “ Fotografiranje z bliskavico na daljavo” ( Fotografiranje z bliskavico na daljavo ).

Način nadzora bliskavice

Izberite način nadzora bliskavice in nivo bliskavice ter prilagodite druge nastavitve za bliskavice SB-500, SB-400 ali SB-300, nameščene na čevlju za dodatno opremo fotoaparata.

  • Nastavitve za bliskavice, ki niso SB-500, SB-400 in SB-300, je mogoče prilagajati samo s kontrolniki bliskavice.
MožnostOpis
[ TTL ]Moč bliskavice se samodejno prilagodi glede na pogoje fotografiranja.
[ Priročnik ]Ročno izberite raven bliskavice.

Možnosti brezžične bliskavice

Prilagodite nastavitve za hkratni brezžični nadzor več oddaljenih bliskavic. Ta možnost je na voljo samo, če je na fotoaparat nameščena bliskavica SB-500.

MožnostOpis
Y[ Optični AWL ]Daljinske bliskavice se upravljajo z nizko intenzivnostjo bliskavic, ki jih oddaja glavna bliskavica ( Nadzor oddaljenih bliskavic ).
[ Izklopljeno ]Oddaljeno fotografiranje z bliskavico je onemogočeno.

Možnosti skupinskega bliskavice

Nastavite možnosti bliskavice za vsako skupino pri fotografiranju z oddaljeno bliskavico z dodatno bliskavico ( fotografiranje z oddaljeno bliskavico ). Ta možnost je na voljo samo, če je na fotoaparat nameščena bliskavica SB-500.