Prenosni polnilniki (power bank)

Prenosne polnilnike lahko uporabite za napajanje fotoaparata ali polnjenje baterije fotoaparata. V naslednji tabeli so navedeni prenosni polnilniki, ki so bili preizkušeni in odobreni za uporabo, skupaj s približnim številom posnetkov, ki jih je mogoče posneti z vsako napravo, in približnim številom polnjenja baterije fotoaparata.

ProizvajalecŠtevilka modelaŠtevilo strelov 1Število polnjenj 2
AnkerPowerCore III Elite 25600 87W27908
  1. Standard združenja za kamere in slikovne izdelke (CIPA). [ Samo iskalo ] izbrano za način monitorja. Izmerjeno pri 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) z objektivom NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR pod naslednjimi preskusnimi pogoji: ena fotografija, posneta pri privzetih nastavitvah enkrat na 30 s . »Število posnetkov« je število posnetkov, ki jih je mogoče posneti s popolnoma napolnjenim prenosnim polnilnikom za napajanje fotoaparata s popolnoma napolnjeno baterijo ( EN-EL25 ).
  2. Kolikokrat je mogoče baterijo fotoaparata ( EN-EL25 ) popolnoma napolniti s prenosnim polnilnikom pri polni napolnjenosti.
  • Za informacije o uporabi glejte dokumentacijo, ki je priložena prenosnemu polnilniku.
  • Ko uporabljate napravo za napajanje fotoaparata ali polnjenje baterije fotoaparata, uporabite kabel USB z dvema priključkoma Type-C, ki sta priložena prenosnemu polnilniku.
  • Najnovejše informacije o prenosnih polnilnikih so na voljo na spletni strani proizvajalcev. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo ali regijo.