Prenosni polnilci (power bank)

Prenosne polnilnike lahko uporabite za napajanje fotoaparata ali polnjenje baterije fotoaparata. V naslednji tabeli so navedeni prenosni polnilniki, ki so bili preizkušeni in odobreni za uporabo, skupaj s približnim številom posnetkov, s katerimi je mogoče posneti, in približnim številom polnjenj baterije fotoaparata z vsako napravo.

ProizvajalecŠtevilka modelaŠtevilo strelov 1Število polnjenj 2
AnkerPowerCore III Elite 25600 87WPribl. 2840 posnetkov (pri uporabi EN-EL25a)
Pribl. 2790 posnetkov (pri uporabi EN-EL25)
Pribl. 6-krat (pri uporabi EN-EL25a)
Pribl. 8-krat (pri uporabi EN-EL25)
  1. Standard Združenja za fotoaparate in slikovne izdelke (CIPA). [ Samo iskalo ] izbrano za način monitorja. Izmerjeno pri 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) z objektivom NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR pod naslednjimi preskusnimi pogoji: ena fotografija, posneta s privzetimi nastavitvami vsakih 30 s . »Število posnetkov« je število posnetkov, ki jih lahko posnamete s popolnoma napolnjenim prenosnim polnilnikom za napajanje fotoaparata s popolnoma napolnjeno baterijo (EN-EL25a/EN-EL25).
  2. Kolikokrat je mogoče popolnoma napolniti baterijo fotoaparata (EN-EL25a/EN-EL25) s prenosnim polnilnikom pri polni napolnjenosti.
  • Za informacije o uporabi glejte dokumentacijo, ki je priložena prenosnemu polnilniku.
  • Pri uporabi naprave za napajanje fotoaparata ali polnjenje baterije fotoaparata uporabite kabel USB z dvema priključkoma Type-C, ki sta priložena prenosnemu polnilniku.
  • Ažurne informacije o prenosnih polnilnikih so na voljo na spletni strani proizvajalcev. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo ali regijo.