Shrani položaj fokusa

  1. Gumb G
  2. B nastavitveni meni

Če je nastavljen na [ On ], se položaj ostrenja shrani na isti položaj kot pred izklopom fotoaparata, ko ga izklopite in nato znova vklopite.

  • Položaj ostrenja se lahko spremeni glede na delovanje povečave in temperaturne spremembe.
  • Ta funkcija je omogočena samo, če je nameščen objektiv z nastavkom Z s funkcijo samodejnega ostrenja.
  • Če je nastavljeno na [ On ], lahko traja nekaj časa, preden boste lahko upravljali fotoaparat, potem ko ga vklopite.