Povežite se z računalnikom

  1. Gumb G
  2. B nastavitveni meni

Povežite se z računalniki prek Wi-Fi.

Wi-Fi povezava

Izberite [ Omogoči ] za povezavo z nastavitvami, ki so trenutno izbrane za [ Omrežne nastavitve ].

Omrežne nastavitve

Izberite [ Ustvari profil ], da ustvarite nov omrežni profil ( Povezovanje v načinu dostopne točke , Povezovanje v infrastrukturnem načinu ).

  • Če že obstaja več kot en profil, lahko pritisnete J , da izberete profil s seznama.
  • Če želite urediti obstoječi profil, ga označite in pritisnite 2 .
MožnostOpis
[ Splošno ]
  • [ Ime profila ]: Preimenujte profil. Privzeto ime profila je enako kot omrežni SSID.
  • [ Zaščita z geslom ]: Izberite [ Vklopljeno ], da zahtevate vnos gesla, preden lahko spremenite profil. Če želite spremeniti geslo, označite [ On ] in pritisnite 2 .
[ Brezžično ]
  • Infrastrukturni način : prilagodite nastavitve za povezavo z omrežjem prek usmerjevalnika.
    • [ SSID ]: Vnesite omrežni SSID.
    • [ Kanal ]: izbrano samodejno.
    • [ Preverjanje pristnosti/šifriranje ]: izberite [ ODPRTO ] ali [ WPA2-PSK-AES ].
    • [ Geslo ]: Vnesite omrežno geslo.
  • Način dostopne točke : prilagodite nastavitve za neposredno brezžično povezavo s kamero.
    • [ SSID ]: Izberite SSID kamere.
    • [ Kanal ]: izberite [ Samodejno ] ali [ Ročno ].
    • [ Preverjanje pristnosti/šifriranje ]: izberite [ ODPRTO ] ali [ WPA2-PSK-AES ].
    • [ Geslo ]: Če je za [ Authentication/encryption ] izbrana [ WPA2-PSK-AES ], lahko izberete geslo za kamero.
[ TCP/IP ]Prilagodite nastavitve TCP/IP za infrastrukturne povezave. Potreben je naslov IP.
  • Če je [ Omogoči ] izbrana za [ Pridobi samodejno ], bosta naslov IP in maska podomrežja za povezave infrastrukturnega načina pridobljena prek strežnika DHCP ali samodejnega naslova IP.
  • Izberite [ Onemogoči ], da ročno vnesete naslov IP ([ Naslov ]) in masko podomrežja ([ Maska ]).

Opcije

Prilagodite nastavitve nalaganja.

Samodejno nalaganje

Izberite [ Vklopljeno ], da naložite nove fotografije, ko so posnete.

  • Nalaganje se začne šele, ko je fotografija posneta na pomnilniško kartico. Prepričajte se, da je pomnilniška kartica vstavljena v fotoaparat.
  • Video posnetki in fotografije, posneti v video načinu, se ne naložijo samodejno, ko je snemanje končano. Namesto tega jih je treba naložiti z zaslona za predvajanje ( Nalaganje slik ).

Izbriši po nalaganju

Izberite [ Da ], da samodejno izbrišete fotografije s pomnilniške kartice fotoaparata, ko je nalaganje končano.

  • Datoteke, označene za prenos, preden ste izbrali [ Da ], se ne izbrišejo.
  • Brisanje se lahko med nekaterimi operacijami kamere prekine.

Naložite datoteko kot

Ko nalagate slike RAW + JPEG, izberite, ali želite naložiti datoteke RAW in JPEG ali samo kopijo JPEG.

  • Možnost, izbrana za [ Naloži datoteko kot ], začne veljati, ko je za [ Samodejno nalaganje ] izbrano [ Vklopljeno ].

Preklicati vse?

Izberite [ Da ], da odstranite oznako prenosa z vseh slik. Nalaganje slik z ikono »nalaganje« bo takoj prekinjeno.

Mac naslov

Oglejte si naslov MAC.