Zoom predvajanja

Pritisnite X ali J , da povečate fotografije, prikazane v celozaslonskem predvajanju. Slike formata [ DX (24×16) ] je mogoče povečati na največ približno 21× za velike , 16× za srednje ali 10× za majhne .

Uporaba zooma pri predvajanju

ZaOpis
Povečaj/pomanjšaj
  • Za povečavo pritisnite gumb X ali uporabite poteze za raztezanje.
  • Če želite pomanjšati, pritisnite W ( Q ) ali uporabite poteze ščipanja.

Med spreminjanjem razmerja povečave se prikaže navigacijsko okno, pri čemer je trenutno vidno območje označeno z rumeno obrobo. Vrstica pod navigacijskim oknom prikazuje razmerje povečave in se obarva zeleno pri 1:1. Navigacijsko okno po nekaj sekundah izgine z zaslona.
Oglejte si druga področja slikeUporabite večnamenski izbirnik ali drsne poteze za ogled območij slike, ki niso vidna na monitorju. Držite večnamenski izbirnik pritisnjen, da se hitro pomaknete na druga področja okvirja.
Izberite obrazeObrazi, zaznani med povečavo, so označeni z belimi obrobami v navigacijskem oknu. Zavrtite gumb za podukaze ali tapnite vodnik na zaslonu, da si ogledate druge obraze.
Oglejte si druge slikeZavrtite glavni gumb za ukaze, da si ogledate isto lokacijo na drugih fotografijah, ne da bi spremenili razmerje povečave (izbira videoposnetka prekliče povečavo). Ogledate si lahko tudi druge fotografije, tako da tapnete ikono e ali f na dnu zaslona.
Izhod v način fotografiranjaPritisnite gumb za sprostitev sprožilca do polovice ali pritisnite gumb K za izhod.
Ogled menijevZa ogled menijev pritisnite gumb G