Despre acest document

Simboluri

Acest document folosește următoarele simboluri și convenții. Folosiți-le pentru a vă ajuta să găsiți informațiile de care aveți nevoie.

DAceastă pictogramă marchează note, informații care trebuie citite înainte de a utiliza acest produs.
AAceastă pictogramă marchează sfaturi, informații suplimentare pe care le puteți găsi utile atunci când utilizați acest produs.
0Această pictogramă marchează referiri la alte secțiuni din acest document.

Convenții

  • Această cameră utilizează carduri de memorie SD, SDHC și SDXC, denumite în acest document „carduri de memorie”. SD, SDHC și SDXC pot fi denumite și „carduri de memorie SD”.
  • În acest document, încărcătoarele de baterii sunt denumite „încărcătoare de baterii” sau „încărcătoare”.
  • Pe parcursul acestui document, afișajul din monitorul camerei și vizorul în timpul fotografierii este denumit „afișaj de fotografiere”; în cele mai multe cazuri, ilustrațiile arată monitorul.
  • În acest document, smartphone-urile și tabletele sunt denumite „dispozitive inteligente”.
  • În acest document, termenul „setări implicite” este folosit pentru a se referi la setările în vigoare la livrare. Explicațiile din acest document presupun că sunt utilizate setările implicite.

Pentru siguranta ta

„Pentru siguranța dumneavoastră” conține instrucțiuni importante de siguranță. Asigurați-vă că le citiți înainte de a utiliza camera. Pentru mai multe informații, consultați „Pentru siguranța dumneavoastră” (Pentru siguranta ta ).