Incarcatoare portabile (banci de putere)

Încărcătoarele portabile pot fi folosite pentru a alimenta camera sau pentru a încărca bateria camerei. Următorul tabel listează încărcătoarele portabile care au fost testate și aprobate pentru utilizare, împreună cu numărul aproximativ de fotografii cu care pot fi făcute și numărul aproximativ de ori când bateria camerei poate fi încărcată folosind fiecare dispozitiv.

ProducătorNumăr de modelNumărul de fotografii 1Numărul de taxe 2
AnkerPowerCore III Elite 25600 87W27908
  1. Standardul Asociației pentru Produse pentru Camere și Imagini (CIPA). [ Numai vizor ] selectat pentru modul monitor. Măsurată la 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) cu un obiectiv NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR în următoarele condiții de testare: o fotografie realizată la setările implicite o dată la 30 s . „Numărul de fotografii” este numărul de fotografii care pot fi realizate folosind un încărcător portabil complet încărcat pentru a alimenta o cameră cu o baterie complet încărcată ( EN-EL25 ).
  2. De câte ori bateria camerei ( EN-EL25 ) poate fi încărcată complet folosind un încărcător portabil la încărcare completă.
  • Consultați documentația furnizată împreună cu încărcătorul portabil pentru informații despre utilizare.
  • Utilizați un cablu USB cu doi conectori de tip C furnizați împreună cu încărcătorul portabil atunci când utilizați dispozitivul pentru a alimenta camera sau pentru a încărca bateria camerei.
  • Informații actualizate despre încărcătoarele portabile sunt disponibile pe site-ul web al producătorilor. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau regiune.