Zoom de redare

Apăsați X sau J pentru a mări fotografiile afișate în redare cadru întreg. Imaginile în format [ DX (24×16) ] pot fi mărite până la maximum aproximativ 21× pentru mare , 16× pentru mediu sau 10× pentru mic .

Folosind zoom-ul de redare

LaDescriere
Măriți/ micșorați
  • Apăsați butonul X sau utilizați gesturi de întindere pentru a mări.
  • Pentru a micșora, apăsați W ( Q ) sau utilizați gesturi de ciupire.

O fereastră de navigare este afișată în timpul modificării raportului de zoom, zona curentă vizibilă fiind indicată de un chenar galben. O bară de sub fereastra de navigare arată raportul de zoom, devenind verde la 1:1. Fereastra de navigare se șterge de pe afișaj după câteva secunde.
Vizualizați alte zone ale imaginiiUtilizați selectorul multiplu sau gesturile de alunecare pentru a vizualiza zonele de imagine care nu sunt vizibile pe monitor. Țineți apăsat selectorul multiplu pentru a derula rapid la alte zone ale cadrului.
Selectați fețeleFețele detectate în timpul zoom-ului sunt indicate prin chenare albe în fereastra de navigare. Rotiți selectorul de subcomandă sau atingeți ghidul de pe ecran pentru a vedea alte fețe.
Vezi alte imaginiRotiți selectorul principal de comandă pentru a vedea aceeași locație în alte fotografii fără a modifica raportul de zoom (selectarea unui videoclip anulează zoomul). De asemenea, puteți vizualiza alte fotografii atingând pictograma e sau f din partea de jos a afișajului.
Ieșiți în modul de fotografiereApăsați butonul de declanșare până la jumătate sau apăsați butonul K pentru a ieși.
Vizualizați meniuriApăsați butonul G pentru a vizualiza meniurile.