Depanare

Soluțiile pentru unele probleme comune sunt enumerate mai jos.

  • Informațiile de depanare pentru aplicația SnapBridge pot fi găsite în ajutorul online al aplicației, care poate fi vizualizat la:
    https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html
  • Pentru informații despre utilitarul transmițător fără fir, consultați ajutorul online al utilitarului.
ProblemăSoluţie
Camera afișează o eroare TCP/IP.Setările de conectare necesită ajustare. Verificați setările pentru computerul gazdă sau routerul wireless și ajustați setările camerei în mod corespunzător ( Setari de retea ).
Camera afișează o eroare „fără card de memorie”.Cardul de memorie este introdus incorect sau deloc. Confirmați că cardul de memorie este introdus corect (Introducerea bateriei și a unui card de memorie ).
Încărcarea este întreruptă și nu poate fi reluată.Încărcarea va relua dacă camera este oprită și apoi pornită din nou (Încărcarea imaginilor ).
Conexiunea este nesigură.Dacă este selectat [ Auto ] pentru [ Canal ] când vă conectați la un dispozitiv inteligent, alegeți [ Manual ] și selectați canalul manual ( Setări de conexiune Wi-Fi ).
Dacă camera este conectată la un computer în modul infrastructură, verificați dacă routerul este setat la un canal între 1 și 8 ( Setari de retea ).