Caracteristici disponibile cu versiunea de firmware „C” 1.40

Noile caracteristici disponibile cu versiunea de firmware 1.40 a camerei „C” sunt descrise mai jos.

Suport pentru lentile cu zoom puternic

Opțiuni noi pentru setările personalizate: f7 și g5 „Opțiuni pentru butonul de zoom puternic (PZ)”

[ Opțiuni pentru butonul Power Zoom (PZ) ] a fost adăugat ca Setări personalizate f7 și g5. Reglați setările de zoom puternic.

ArticolDescriere
[ Folosiți butoanele X / W ]Dacă este selectat [ Pornit ], puteți mări electronic în timp ce apăsați butonul X și micșorați în timp ce apăsați butonul W (zoom puternic).
 • Dacă mânerul pentru telecomandă MC-N10 este conectat la cameră, puteți, de asemenea, să măriți cu butoanele X și W ale mânerului de la distanță când este selectat [ Pornit ].
 • Dacă telecomanda ML-L7 este conectată la cameră, puteți mări și cu ajutorul butonului + (telefoto) și butonul - (unghi larg) al telecomenzii când este selectat [ Pornit ].
[ Viteza de zoom puternic ]Puteți selecta viteza la care obiectivul se mări și se micșorează folosind butoanele alocate rolului de zoom puternic selectând valori negative pentru o viteză mai mică sau valori pozitive pentru o viteză mai mare.
 • În setarea personalizată g5 [ Opțiuni pentru butonul Power Zoom (PZ) ], puteți seta separat [ Înregistrare pre/post înregistrare ] și [ În timpul înregistrării ].
 • Aceste opțiuni se aplică numai cu lentilele cu zoom puternic.
 • Adăugarea acestui element de meniu a schimbat numărul de setări personalizate [ Evidențiere afișare ] de la g5 la g6.

Zgomotul lentilei

Zgomotul de la obiectiv în timpul zoomului poate fi audibil în filmările video. Dacă observați zgomot lentilelor când utilizați butoanele alocate rolului de zoom puternic, se recomandă setarea setării personalizate g5 [ Opțiuni buton zoom puternic (PZ) ] > [ Viteza zoom motorizat ] > [ În timpul înregistrării ] la viteze de zoom mai mici.

Sunete de funcționare a camerei

Sunetele de operare la apăsarea butoanelor camerei pentru a mări pot fi audibile în filmările video. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la sunetele de operare când utilizați butoanele pentru zoom puternic, vă recomandăm să utilizați următoarele pentru a mări.

 • Un dispozitiv inteligent cu aplicația SnapBridge instalată (operarea zoom-ului puternic poate să nu fie disponibilă în funcție de versiunea aplicației SnapBridge )
 • Telecomanda ML-L7
 • Maner de la distanta MC-N10

Opțiune nouă pentru meniul de configurare: „Salvați poziția zoom (obiective PZ)”

O opțiune [ Salvare poziție zoom (obiective PZ) ] a fost adăugată la meniul de configurare. Dacă este selectat [ Pornit ], camera va salva poziția de zoom în efect atunci când este oprită și o va restabili când camera este pornită.

 • Această opțiune se aplică numai cu lentilele cu zoom puternic.
 • Poziția de zoom este resetată dacă obiectivul este înlocuit cu unul cu un alt nume de produs.

Indicator nou pentru distanța focală în afișajul de fotografiere

Un indicator de distanță focală a fost adăugat la afișajul de fotografiere. Afișat numai cu lentile cu zoom puternic.

Opțiune nouă pentru meniul de configurare: „ USB ”

O opțiune [ USB ] a fost adăugată la meniul de configurare. Cu acest plus, un iPhone care rulează aplicația pentru smartphone NX MobileAir poate importa acum imagini de la camera conectată printr-un cablu USB .

 • Selectați [ MTP/PTP ] când vă conectați la computere sau dispozitive Android .
 • Selectați [ iPhone ] numai atunci când vă conectați la iPhone-uri printr-un cablu USB-C la Lightning terță parte pentru a utiliza NX MobileAir (pentru informații despre cablurile compatibile USB-C la Lightning, consultați ajutorul online pentru NX MobileAir).
 • Indiferent dacă camera este sau nu conectată la un iPhone , selectarea [ iPhone ] va dezactiva funcțiile enumerate mai jos. Pentru a accesa aceste funcții, selectați [ MTP/PTP ].
  • funcții de rețea a camerei încorporate
  • elementul [ Opțiuni pentru telecomandă fără fir (ML-L7) ] din meniul de configurare
  • alimentarea camerei cu energie sau încărcarea bateriei prin USB (de asemenea, nu veți putea furniza energie camerei sau încărcați bateria utilizând un adaptor AC opțional de încărcare)
 • Aplicația NX MobileAir este disponibilă din Apple App Store și Google Play .

Suport pentru MC-N10 Remote Grip

MC-N10 Remote Grip a fost adăugat la accesoriile compatibile. Când este conectat la cameră, MC-N10 poate fi utilizat pentru sarcini precum înregistrarea video, fotografierea și ajustarea setărilor camerei. Vine echipat cu o rozetă pentru atașarea la echipamentul camerei de la terți. Cu MC-N10 montat pe echipamentul camerei de la terți prin intermediul unui adaptor rozetă compatibil ARRI, puteți menține subiecții în mișcare în focalizare în timp ce deplasați camera pentru a urmări mișcarea acestora sau puteți utiliza comenzile sale amplasate convenabil pentru a ajusta setări precum expunerea și balansul de alb fără a atinge camera.