Ștergerea imaginilor

Urmați pașii de mai jos pentru a șterge imaginile de pe cardurile de memorie. Rețineți că imaginile nu pot fi recuperate odată șterse. Imaginile care sunt protejate, însă, nu pot fi șterse.

Folosind butonul de ștergere

Apăsați butonul O pentru a șterge imaginea curentă.

  1. Selectați fotografia dorită cu selectorul multiplu și apăsați butonul O
    • Va fi afișat un dialog de confirmare.
    • Pentru a ieși fără a șterge imaginea, apăsați K .
  2. Apăsați din nou butonul O

    Poza va fi ștearsă.

Redare calendar

În timpul redării calendarului, puteți șterge toate fotografiile făcute la o dată selectată evidențiind data în lista de date și apăsând butonul O

Ștergerea mai multor imagini

Utilizați [ Ștergere ] din meniul de redare pentru a șterge mai multe imagini simultan. Rețineți că, în funcție de numărul de imagini, poate fi nevoie de ceva timp pentru ștergere.

OpțiuneDescriere
Q[ Imagini selectate ]Ștergeți fotografiile selectate.
i[ Imagini realizate la datele selectate ]Ștergeți toate fotografiile realizate la datele selectate ( Imaginile realizate la datele selectate ).
R[ Toate pozele ]Ștergeți toate imaginile din folderul selectat în prezent pentru [ Dosar redare ] din meniul de redare.

Ștergerea imaginilor selectate

  1. Selectați imagini.
    • Evidențiați imaginile utilizând selectorul multiplu și apăsați butonul W ( Q ) pentru a selecta; imaginile selectate sunt marcate cu pictograme O Imaginile selectate pot fi deselectate apăsând din nou butonul W ( Q ).
    • Repetați până când sunt selectate toate imaginile dorite.
    • Pentru a vizualiza imaginea evidențiată mărită, apăsați și mențineți apăsat butonul X
  2. Ștergeți pozele.
    • Apăsați J ; va fi afișat un dialog de confirmare.
    • Evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a șterge imaginile selectate.

Imagini realizate la date selectate

  1. Selectați datele.
    • Evidențiați datele utilizând selectorul multiplu și apăsați 2 pentru a selecta; datele selectate sunt marcate cu pictograme M Datele selectate pot fi deselectate apăsând din nou 2 .
    • Repetați până când ați selectat toate datele dorite.
  2. Ștergeți pozele.
    • Apăsați J ; va fi afișat un dialog de confirmare.
    • Evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a șterge toate fotografiile realizate la datele selectate.