Conectarea la dispozitive HDMI

Camera poate fi conectată la televizoare, recordere și alte dispozitive cu conectori HDMI. Utilizați un cablu HDMI terță parte (Tip D). Aceste articole trebuie achiziționate separat. Opriți întotdeauna camera înainte de a conecta sau deconecta un cablu HDMI.

1Conector HDMI pentru conectare la cameră
2Conector HDMI pentru conectarea la un dispozitiv extern*
  1. Alegeți un cablu cu un conector care se potrivește cu conectorul de pe dispozitivul HDMI.

televizoare

  • După ce reglați televizorul la canalul de intrare HDMI, porniți camera și apăsați butonul K pentru a vizualiza imaginile pe ecranul televizorului.
  • Volumul redării audio poate fi reglat folosind comenzile de pe televizor. Comenzile camerei nu pot fi utilizate.
  • Dacă camera este asociată cu un dispozitiv inteligent care rulează aplicația SnapBridge, dispozitivul poate fi folosit pentru a controla redarea de la distanță în timp ce camera este conectată la un televizor. Consultați ajutorul online al aplicației SnapBridge pentru detalii.

Recordere

Camera poate înregistra video direct pe recordere HDMI conectate. Utilizați elementul [ HDMI ] din meniul de configurare pentru a regla setările pentru ieșirea HDMI. Unele recordere vor porni și vor opri înregistrarea ca răspuns la comenzile camerei.

Rezoluție de ieșire

Alegeți formatul pentru ieșirea imaginilor către dispozitivul HDMI. Dacă este selectat [ Auto ], camera va alege automat formatul corespunzător.

Avansat

Reglați setările pentru conectarea la dispozitivul HDMI.

OpțiuneDescriere
[ Interval de ieșire ]Gama de intrare a semnalului video RGB variază în funcție de dispozitivul HDMI. [ Auto ], care potrivește intervalul de ieșire cu dispozitivul HDMI, este recomandat în majoritatea situațiilor. Dacă camera nu poate determina intervalul corect de ieșire a semnalului video RGB pentru dispozitivul HDMI, puteți alege dintre următoarele opțiuni:
  • [ Gamă limitată ]: Pentru dispozitive cu un interval de intrare a semnalului video RGB de la 16 la 235. Alegeți această opțiune dacă observați o pierdere a detaliilor în umbre.
  • [ Gamă completă ]: Pentru dispozitive cu un interval de intrare a semnalului video RGB de la 0 la 255. Alegeți această opțiune dacă observați că umbrele sunt „șterse” sau prea luminoase.
[ Control extern înregistrării ]Alegerea [ Pornit ] permite utilizarea comenzilor camerei pentru a porni și opri înregistrarea atunci când camera este conectată prin HDMI la un recorder terță parte care acceptă Atomos Open Protocol.
  • Controlul extern al înregistrării este disponibil cu reportofoarele din seria Atomos SHOGUN, NINJA și SUMO. Pentru mai multe informații despre caracteristicile și funcționarea dispozitivului, contactați producătorul sau consultați documentația furnizată împreună cu reportofonul.
  • Afișajul camerei se va opri automat când expiră timpul selectat pentru Setarea personalizată c3 [ Power off delay ] > [ Standby Timer ], terminând ieșirea HDMI. Când înregistrați videoclipuri pe un dispozitiv extern, selectați [ Temporizator de așteptare ] și alegeți [ Fără limită ] sau un timp mai lung decât timpul de înregistrare anticipat.
  • O pictogramă va fi afișată pe monitorul camerei când este selectat [ Pornit ]: A este afișat în timpul modului de așteptare, B în timpul înregistrării video. În timpul înregistrării, verificați afișajul reportofonului și al reportofonului pentru a vă asigura că înregistrările sunt salvate pe dispozitiv.
  • Rețineți că selectarea [ Pornit ] poate perturba redarea filmării către dispozitiv.

Fără ieșire HDMI

Dacă dimensiunea și rata cadrului video sunt setate la 1920×1080 120p, 1920×1080 100p sau 1920×1080 slow-motion, ieșirea HDMI nu este disponibilă.

Zoom

Dacă măriți ecranul în timpul înregistrării video, videoclipul înregistrat va fi afișat la 1:1 (100%) pe dispozitivele HDMI. În timpul modului de așteptare pentru înregistrarea video, dacă setați dimensiunea cadrului la 3840 × 2160 și măriți pe afișaj, afișajul dispozitivelor HDMI va avea o dimensiune a cadrului de 1920 × 1080.