Funksjoner tilgjengelig med "C" fastvareversjon 1.40

De nye funksjonene som er tilgjengelige med kamera "C" firmware versjon 1.40 er beskrevet nedenfor.

Støtte for zoomobjektiver

Nye alternativer for egendefinerte innstillinger: f7 og g5 "Power zoom (PZ)-knappalternativer"

[ Power zoom (PZ)-knappalternativer ] er lagt til som egendefinerte innstillinger f7 og g5. Juster innstillingene for kraftzoom.

PunktBeskrivelse
[ Bruk X / W -knappene ]Hvis [ On ] er valgt, kan du zoome inn elektronisk mens du trykker på X knappen og zoome ut mens du trykker på W -knappen (power zoom).
 • Hvis MC-N10 Remote Grip er koblet til kameraet, kan du også zoome med X og W knappene på fjerngrepet når [ ] er valgt.
 • Hvis ML-L7-fjernkontrollen er koblet til kameraet, kan du også zoome med fjernkontrollens +-knapp (telefoto) og --knapp (vidvinkel) når [ ] er valgt.
[ Power zoom hastighet ]Du kan velge hastigheten som objektivet skal zoome inn og ut med ved å bruke knapper som er tildelt motorzoom-rollen ved å velge negative verdier for en lavere hastighet, eller positive verdier for en høyere hastighet.
 • I Custom Setting g5 [ Power zoom (PZ)-knappalternativer ] kan du angi [ Pre/post recording ] og [ Under opptak ] separat.
 • Disse alternativene gjelder kun med zoomobjektiver.
 • Tilføyelsen av dette menyelementet har endret antallet Custom Setting [ Highlight display ] fra g5 til g6.

Linselyd

Støy fra objektivet under zoom kan være hørbar i videoopptak. Hvis du merker objektivstøy når du bruker knapper tilordnet med motorzoom-rollen, anbefales det å sette Custom Setting g5 [ Power zoom (PZ)-knappalternativer ] > [ Power zoom speed ] > [ Under opptak ] til lavere zoomhastigheter.

Kameradrift lyder

Betjeningslyder når du trykker på kameraknappene for å zoome kan være hørbare i videoopptak. Hvis du er bekymret for driftslyder når du bruker knapper for motorzoom, anbefaler vi å bruke følgende for å zoome.

 • En smartenhet med SnapBridge appen installert (motorzoomdrift er kanskje ikke tilgjengelig avhengig av versjonen av SnapBridge appen)
 • ML-L7 fjernkontroll
 • MC-N10 fjernkontroll

Nytt alternativ for oppsettmenyen: "Lagre zoomposisjon (PZ-objektiver)"

Alternativet [ Lagre zoomposisjon (PZ-objektiver) ] er lagt til i oppsettmenyen. Hvis [ ] er valgt, vil kameraet lagre zoomposisjonen som er aktiv når kameraet slås av og gjenopprette den når kameraet slås på.

 • Dette alternativet gjelder kun med zoomobjektiver.
 • Zoomposisjonen tilbakestilles hvis objektivet erstattes med et med et annet produktnavn.

Ny indikator for brennvidde i opptaksdisplayet

En brennviddeindikator er lagt til opptaksdisplayet. Vises kun med zoomobjektiver.

Nytt alternativ for oppsettmenyen: " USB "

Et [ USB ]-alternativ er lagt til i oppsettmenyen. Med dette tillegget kan en iPhone som kjører NX MobileAir-smarttelefonappen nå importere bilder fra kameraet koblet til via en USB kabel.

 • Velg [ MTP/PTP ] når du kobler til datamaskiner eller Android -enheter.
 • Velg [ iPhone ] bare når du kobler til iPhones via en tredjeparts USB-C til Lightning-kabel for å bruke NX MobileAir (for informasjon om kompatible USB-C til Lightning-kabler, se den elektroniske hjelpen for NX MobileAir).
 • Uansett om kameraet er koblet til en iPhone eller ikke, vil valg av [ iPhone ] deaktivere funksjonene som er oppført nedenfor. For å få tilgang til disse funksjonene, velg [ MTP/PTP ].
  • innebygde kameranettverksfunksjoner
  • [ Trådløs fjernkontroll (ML-L7) alternativer ] i oppsettmenyen
  • forsyne kameraet med strøm eller lade batteriet via USB (du vil heller ikke kunne levere strøm til kameraet eller lade batteriet ved hjelp av en valgfri ladeadapter)
 • NX MobileAir-appen er tilgjengelig fra Apple App Store og Google Play .

Støtte for MC-N10 Remote Grip

MC-N10 Remote Grip er lagt til kompatibelt tilbehør. Når den er koblet til kameraet, kan MC-N10 brukes til slike oppgaver som videoopptak, fotografering og justering av kamerainnstillinger. Den er utstyrt med en rosett for feste til tredjeparts kamerautstyr. Med MC-N10 montert på tredjeparts kamerautstyr via en ARRI-kompatibel rosettadapter, kan du holde motiver i bevegelse i fokus mens du panorerer kameraet for å spore bevegelsene deres, eller bruke de praktisk plasserte kontrollene til å justere innstillinger som eksponering og hvitbalanse uten å berøre kameraet.