Programvare

Følgende Nikon-programvare kan brukes med kameraet:

Programvare til datamaskin

Nikon dataprogramvare er tilgjengelig fra Nikon Download Center. Sjekk versjonen og systemkravene, og sørg for å laste ned den nyeste versjonen.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Studio* : Se og rediger bilder og videoer tatt med Nikon digitalkameraer. Bruk NX Studio-programvaren til å finjustere bilder tatt i Nikons unike NEF/NRW (RAW)-formater eller konvertere dem til JPEG eller TIFF (RAW-behandling). NX Studio kan brukes ikke bare med RAW-bilder, men også med JPEG- og TIFF-bilder tatt med Nikon-digitalkameraer for slike oppgaver som redigering av tonekurver og forbedring av lysstyrke og kontrast.
    1. Eksisterende brukere bør sørge for å laste ned den nyeste versjonen, siden tidligere versjoner kanskje ikke kan laste ned bilder fra kameraet.
  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er nødvendig hvis kameraet skal kobles til et nettverk. Par kameraet med datamaskinen og last ned bilder via Wi-Fi.
  • Webcam Utility : En modul som lar deg koble kameraet til en datamaskin med en USB-kabel og bruke kameraet som et webkamera. Når du velger et eksternt kamera i webkonferanseprogramvaren, vises "Webcam Utility". Velg det for å bruke det som et webkamera. Se siden Webcam Utility på Nikon Download Center for kompatible kameraer, bruk, driftsmiljø og forholdsregler under bruk.

Apper for smarttelefon (nettbrett).

SnapBridge : Last ned bilder og videoer fra kameraet til smartenheten din via en trådløs tilkobling.

  • SnapBridge-apper kan lastes ned fra Apple App Store® eller på Google Play™ .
  • Besøk Nikons nettsted for den nyeste informasjonen om SnapBridge-apper.