Ζουμ αναπαραγωγής

Πατήστε X ή J για μεγέθυνση στις φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αναπαραγωγή πλήρους κάδρου. Οι εικόνες με μορφή [ DX (24×16) ] μπορούν να μεγεθύνονται σε μέγιστο 21× για Μεγάλο , 16× για Μεσαία ή 10× για Μικρό .

Χρήση ζουμ αναπαραγωγής

Προς τηνΠεριγραφή
Μεγέθυνση/σμίκρυνση
  • Πατήστε το κουμπί X ή χρησιμοποιήστε απλές χειρονομίες για μεγέθυνση.
  • Για σμίκρυνση, πατήστε W ( Q ) ή χρησιμοποιήστε χειρονομίες τσιμπήματος.

Εμφανίζεται ένα παράθυρο πλοήγησης κατά την αλλαγή της αναλογίας ζουμ, με την περιοχή που είναι ορατή αυτήν τη στιγμή να υποδεικνύεται με ένα κίτρινο περίγραμμα. Μια γραμμή κάτω από το παράθυρο πλοήγησης δείχνει την αναλογία ζουμ, η οποία γίνεται πράσινη σε 1:1. Το παράθυρο πλοήγησης σβήνει από την οθόνη μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
Δείτε άλλες περιοχές της εικόναςΧρησιμοποιήστε τον πολυ-επιλογέα ή τις κινήσεις ολίσθησης για να προβάλετε περιοχές της εικόνας που δεν είναι ορατές στην οθόνη. Κρατήστε πατημένο τον πολυ-επιλογέα για γρήγορη κύλιση σε άλλες περιοχές του πλαισίου.
Επιλέξτε πρόσωπαΤα πρόσωπα που ανιχνεύονται κατά το ζουμ υποδεικνύονται με λευκά περιγράμματα στο παράθυρο πλοήγησης. Περιστρέψτε τον δευτερεύοντα επιλογέα εντολών ή πατήστε τον οδηγό στην οθόνη για να δείτε άλλα πρόσωπα.
Δείτε άλλες εικόνεςΠεριστρέψτε τον κύριο επιλογέα εντολών για να δείτε την ίδια θέση σε άλλες φωτογραφίες χωρίς να αλλάξετε την αναλογία ζουμ (η επιλογή ενός βίντεο ακυρώνει το ζουμ). Μπορείτε επίσης να προβάλετε άλλες φωτογραφίες πατώντας το εικονίδιο e ή f στο κάτω μέρος της οθόνης.
Έξοδος στη λειτουργία λήψηςΠατήστε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση ή πατήστε το κουμπί K για έξοδο.
Προβολή μενούΠατήστε το κουμπί G για να δείτε τα μενού.