Φορητοί φορτιστές (power banks)

Οι φορητοί φορτιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τροφοδοσία της κάμερας ή τη φόρτιση της μπαταρίας της κάμερας. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τους φορητούς φορτιστές που έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση, μαζί με τον κατά προσέγγιση αριθμό λήψεων με τις οποίες μπορείτε να τραβήξετε και τον κατά προσέγγιση αριθμό φορών που μπορεί να φορτιστεί η μπαταρία της κάμερας χρησιμοποιώντας κάθε συσκευή.

ΚατασκευαστήςΑριθμός μοντέλουΑριθμός βολών 1Αριθμός χρεώσεων 2
AnkerPowerCore III Elite 25600 87WΠερίπου 2840 βολές (όταν χρησιμοποιείτε EN-EL25a)
Περίπου 2790 βολές (όταν χρησιμοποιείται EN-EL25)
Περίπου 6 φορές (όταν χρησιμοποιείται το EN-EL25a)
Περίπου 8 φορές (όταν χρησιμοποιείται το EN-EL25)
  1. Πρότυπο Camera and Imaging Products Association (CIPA). [ Μόνο Σκόπευτρο ] επιλεγμένο για λειτουργία οθόνης. Μετρήθηκε στους 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) με φακό NIKKOR Z DX 16–50mm f/3,5-6,3 VR υπό τις ακόλουθες συνθήκες δοκιμής: μία φωτογραφία που λαμβάνεται στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μία φορά κάθε 30 δευτερόλεπτα . Ο «αριθμός λήψεων» είναι ο αριθμός των λήψεων που μπορούν να ληφθούν χρησιμοποιώντας έναν πλήρως φορτισμένο φορητό φορτιστή για την παροχή ρεύματος σε μια κάμερα με πλήρως φορτισμένη μπαταρία (EN-EL25a/EN-EL25).
  2. Πόσες φορές η μπαταρία της κάμερας (EN-EL25a/EN-EL25) μπορεί να φορτιστεί πλήρως χρησιμοποιώντας φορητό φορτιστή με πλήρη φόρτιση.
  • Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που παρέχεται με τον φορητό φορτιστή για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση.
  • Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB με δύο υποδοχές Type-C που παρέχονται με τον φορητό φορτιστή όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για να τροφοδοτήσετε την κάμερα ή να φορτίσετε την μπαταρία της κάμερας.
  • Ενημερωμένες πληροφορίες για φορητούς φορτιστές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο των κατασκευαστών. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή.