Λογισμικό

Το ακόλουθο λογισμικό Nikon μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κάμερα:

Λογισμικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το λογισμικό υπολογιστή της Nikon είναι διαθέσιμο από το Κέντρο λήψης της Nikon. Ελέγξτε την έκδοση και τις απαιτήσεις συστήματος και φροντίστε να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Studio* : Προβολή και επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο που τραβήχτηκαν με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό NX Studio για να ρυθμίσετε τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με τις μοναδικές μορφές NEF/NRW (RAW) της Nikon ή να τις μετατρέψετε σε JPEG ή TIFF (επεξεργασία RAW). Το NX Studio μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο με εικόνες RAW αλλά και με φωτογραφίες JPEG και TIFF που έχουν τραβηχτεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon για εργασίες όπως η επεξεργασία καμπυλών τόνου και η βελτίωση της φωτεινότητας και της αντίθεσης.
    1. Οι υπάρχοντες χρήστες θα πρέπει να φροντίζουν να κάνουν λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης, καθώς οι προηγούμενες εκδόσεις ενδέχεται να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη εικόνων από την κάμερα.
  • Βοηθητικό πρόγραμμα ασύρματου πομπού : Το βοηθητικό πρόγραμμα ασύρματου πομπού απαιτείται εάν η κάμερα πρόκειται να συνδεθεί σε δίκτυο. Αντιστοιχίστε την κάμερα με τον υπολογιστή και κατεβάστε φωτογραφίες μέσω Wi-Fi.
  • Webcam Utility : Μια μονάδα που σας επιτρέπει να συνδέσετε την κάμερα σε έναν υπολογιστή με καλώδιο USB και να χρησιμοποιήσετε την κάμερα ως κάμερα web. Όταν επιλέγετε μια εξωτερική κάμερα σε λογισμικό διαδικτυακής διάσκεψης, εμφανίζεται το "Βοηθητικό πρόγραμμα κάμερας Web". Επιλέξτε το για να το χρησιμοποιήσετε ως κάμερα web. Ελέγξτε τη σελίδα Webcam Utility στο Κέντρο λήψης της Nikon για συμβατές κάμερες, χρήση, περιβάλλον λειτουργίας και προφυλάξεις κατά τη χρήση.

Εφαρμογές για smartphone (tablet).

SnapBridge : Λήψη φωτογραφιών και βίντεο από την κάμερα στην έξυπνη συσκευή σας μέσω ασύρματης σύνδεσης.

  • Οι εφαρμογές SnapBridge μπορούν να ληφθούν από το Apple App Store® ή στο Google Play .
  • Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Nikon για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τις εφαρμογές SnapBridge.