Sletning af billeder

Følg nedenstående trin for at slette billeder fra hukommelseskort. Bemærk, at billeder ikke kan gendannes, når de først er slettet. Billeder, der er beskyttet, kan dog ikke slettes.

Brug af sletteknappen

Tryk på O knappen for at slette det aktuelle billede.

  1. Vælg det ønskede billede med multivælgeren, og tryk på O knappen.
    • En bekræftelsesdialog vil blive vist.
    • Tryk på K for at afslutte uden at slette billedet.
  2. Tryk på O knappen igen.

    Billedet vil blive slettet.

Kalenderafspilning

Under kalenderafspilning kan du slette alle billeder taget på en valgt dato ved at fremhæve datoen på datolisten og trykke på O knappen.

Sletning af flere billeder

Brug [ Slet ] i afspilningsmenuen til at slette flere billeder på én gang. Bemærk, at afhængigt af antallet af billeder kan det tage noget tid at slette.

MulighedBeskrivelse
Q[ Udvalgte billeder ]Slet valgte billeder.
i[ Billeder taget på udvalgte datoer ]Slet alle billeder taget på valgte datoer ( Billeder taget på valgte datoer ).
R[ Alle billeder ]Slet alle billeder i den mappe, der aktuelt er valgt til [ Afspilningsmappe ] i afspilningsmenuen.

Sletter valgte billeder

  1. Vælg billeder.
    • Fremhæv billeder ved hjælp af multivælgeren, og tryk på knappen W ( Q ) for at vælge; valgte billeder er markeret med O ikoner. Valgte billeder kan fravælges ved at trykke på knappen W ( Q ) igen.
    • Gentag indtil alle de ønskede billeder er valgt.
    • For at se det fremhævede billede zoomet ind, skal du trykke på og holde X -knappen nede.
  2. Slet billederne.
    • Tryk J ; en bekræftelsesdialog vil blive vist.
    • Fremhæv [ Ja ] og tryk på J for at slette de valgte billeder.

Billeder taget på udvalgte datoer

  1. Vælg datoer.
    • Fremhæv datoer ved hjælp af multivælgeren, og tryk på 2 for at vælge; valgte datoer er markeret med M -ikoner. Valgte datoer kan fravælges ved at trykke på 2 igen.
    • Gentag indtil du har valgt alle de ønskede datoer.
  2. Slet billederne.
    • Tryk J ; en bekræftelsesdialog vil blive vist.
    • Fremhæv [ Ja ] og tryk på J for at slette alle billeder taget på de valgte datoer.