Tilslut til computer

  1. G knap
  2. B opsætningsmenu

Opret forbindelse til computere via Wi-Fi.

Wi-Fi forbindelse

Vælg [ Aktiver ] for at oprette forbindelse med de indstillinger, der aktuelt er valgt for [ Netværksindstillinger ].

Netværks indstillinger

Vælg [ Opret profil ] for at oprette en ny netværksprofil ( Forbinder i adgangspunkttilstand, Opretter forbindelse i infrastrukturtilstand ).

  • Hvis der allerede findes mere end én profil, kan du trykke på J for at vælge en profil fra en liste.
  • For at redigere en eksisterende profil skal du fremhæve den og trykke på 2 .
MulighedBeskrivelse
[ Generelt ]
  • [ Profilnavn ]: Omdøb profilen. Standardprofilnavnet er det samme som netværkets SSID.
  • [ Adgangskodebeskyttelse ]: Vælg [ Til ] for at kræve, at der indtastes en adgangskode, før profilen kan ændres. For at ændre adgangskoden skal du fremhæve [ Til ] og trykke på 2 .
[ Trådløs ]
  • Infrastrukturtilstand : Juster indstillinger for forbindelse til et netværk via en router.
    • [ SSID ]: Indtast netværkets SSID.
    • [ Kanal ]: Vælges automatisk.
    • [ Godkendelse/kryptering ]: Vælg [ ÅBN ] eller [ WPA2-PSK-AES ].
    • [ Adgangskode ]: Indtast netværksadgangskoden.
  • Adgangspunkttilstand : Juster indstillinger for direkte trådløs forbindelse til kameraet.
    • [ SSID ]: Vælg kameraets SSID.
    • [ Kanal ]: Vælg [ Auto ] eller [ Manuel ].
    • [ Godkendelse/kryptering ]: Vælg [ ÅBN ] eller [ WPA2-PSK-AES ].
    • [ Adgangskode ]: Hvis [ WPA2-PSK-AES ] er valgt for [ Godkendelse/kryptering ], kan du vælge kameraets adgangskode.
[ TCP/IP ]Juster TCP/IP-indstillinger for infrastrukturforbindelser. En IP-adresse er påkrævet.
  • Hvis [ Aktiver ] er valgt for [ Hent automatisk ], vil IP-adressen og undernetmasken for forbindelser i infrastrukturtilstand blive hentet via en DHCP-server eller automatisk IP-adressering.
  • Vælg [ Deaktiver ] for at indtaste IP-adressen ([ Adresse ]) og undernetmasken ([ Mask ]) manuelt.

Muligheder

Juster uploadindstillinger.

Automatisk upload

Vælg [ Til ] for at uploade nye billeder, efterhånden som de tages.

  • Upload begynder først, efter at billedet er blevet optaget på hukommelseskortet. Sørg for, at der er isat et hukommelseskort i kameraet.
  • Videoer og billeder taget under videotilstand uploades ikke automatisk, når optagelsen er færdig. De skal i stedet uploades fra afspilningsdisplayet ( Uploading af billeder ).

Slet efter upload

Vælg [ Ja ] for automatisk at slette billeder fra kameraets hukommelseskort, når uploaden er fuldført.

  • Filer markeret til overførsel, før du valgte [ Ja ] slettes ikke.
  • Sletningen kan blive suspenderet under nogle kamerafunktioner.

Upload fil som

Når du uploader RAW + JPEG-billeder, skal du vælge, om du vil uploade både RAW- og JPEG-filerne eller kun JPEG-kopien.

  • Indstillingen valgt for [ Upload fil som ] træder i kraft, når [ Til ] er valgt for [ Auto upload ].

Fravælg alle?

Vælg [ Ja ] for at fjerne overførselsmærkning fra alle billeder. Upload af billeder med et "upload"-ikon vil øjeblikkeligt blive afsluttet.

Mac-adresse

Se MAC-adressen.