Nulstil alle indstillinger

  1. G knap
  2. B opsætningsmenu

Nulstil alle indstillinger undtagen [ Sprog ] og [ Tidszone og dato ] til deres standardværdier. Oplysninger om ophavsret og andre brugergenererede poster nulstilles også. Når de er nulstillet, kan indstillingerne ikke gendannes.
Vi anbefaler, at du gemmer indstillingerne ved at bruge punktet [ Gem/indlæs menuindstillinger ] i opsætningsmenuen, før du udfører en nulstilling.