Software

Følgende Nikon-software kan bruges med kameraet:

Computer software

Nikon computersoftware er tilgængelig fra Nikon Download Center. Tjek version og systemkrav, og sørg for at downloade den seneste version.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Studio* : Se og rediger fotos og videoer optaget med Nikon digitalkameraer. Brug NX Studio-softwaren til at finjustere billeder taget i Nikons unikke NEF/NRW (RAW)-formater eller konverter dem til JPEG eller TIFF (RAW-behandling). NX Studio kan ikke kun bruges med RAW-billeder, men også med JPEG- og TIFF-billeder, der er taget med Nikon-digitalkameraer, til opgaver som redigering af tonekurver og forbedring af lysstyrke og kontrast.
    1. Eksisterende brugere skal være sikre på at downloade den nyeste version, da tidligere versioner muligvis ikke kan downloade billeder fra kameraet.
  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er påkrævet, hvis kameraet skal tilsluttes et netværk. Par kameraet med computeren og download billeder via Wi-Fi.
  • Webcam Utility : Et modul, der giver dig mulighed for at tilslutte kameraet til en computer med et USB-kabel og bruge kameraet som et webcam. Når du vælger et eksternt kamera i webkonferencesoftware, vises "Webcam Utility". Vælg det for at bruge det som et webcam. Tjek siden Webcam Utility på Nikon Download Center for kompatible kameraer, brug, driftsmiljø og forholdsregler under brug.

Smartphone (tablet) apps

SnapBridge : Download fotos og videoer fra kameraet til din smartenhed via en trådløs forbindelse.

  • SnapBridge-apps kan downloades fra Apple App Store® eller på Google Play .
  • Besøg Nikons websted for at få de seneste oplysninger om SnapBridge-apps.