Информације о ауторским правима

  1. G дугме
  2. B мени за подешавање

Додајте информације о ауторским правима новим фотографијама како буду снимљене. Информације о ауторским правима могу се видети на картици [ Инфо ] у НКС Студију.

Уметник/Ауторска права

Унесите имена фотографа (максимално 36 карактера) и носиоца ауторских права (максимално 54 карактера). Означите [ Извођач ] или [ Ауторска права ] и притисните 2 да бисте приказали дијалог за унос текста. За информације о уносу текста погледајте „Унос текста“ ( Унос текста ).

Приложите информације о ауторским правима

Да бисте додали информације о ауторским правима следећим фотографијама, означите [ Аттацх цопиригхт информатион ], притисните 2 и потврдите да се у суседном пољу за потврду појављује ознака ( M ). Притисните J да сачувате промене и изађете; информације о ауторским правима биће приложене уз све наредне фотографије.

Информације о ауторским правима

  • Да бисте спречили неовлашћено коришћење имена уметника или власника ауторских права, уверите се да [ Приложи информације о ауторским правима ] није изабрано пре него што позајмите или пренесете камеру другој особи. Такође ћете морати да се уверите да су поља за извођача и ауторска права празна.
  • Никон не прихвата одговорност за било какву штету или спорове који настану коришћењем опције [ Информације о ауторским правима ].

Информације о фотографији

Информације о ауторским правима су укључене у податке о снимању приказане на екрану са информацијама о фотографији.