Зум при репродукцији

Притисните X или J да бисте увећали фотографије приказане током репродукције преко целог екрана. Слике у формату [ ДКС (24×16) ] могу да се зумирају до максимално приближно 21× за велике , 16× за средње или 10× за мале .

Коришћење зума при репродукцији

ДоОпис
Увећајте/умањите
  • Притисните дугме X или користите покрете за растезање да бисте увећали приказ.
  • Да бисте умањили приказ, притисните W ( Q ) или користите покрете прстију.

Прозор за навигацију се приказује док је промењен однос зумирања, а област која је тренутно видљива је означена жутим оквиром. Трака испод прозора за навигацију приказује размеру зумирања, која постаје зелена у 1:1. Прозор за навигацију се брише са екрана након неколико секунди.
Погледајте друге области сликеКористите џојстик или покрете клизања да видите области слике које нису видљиве на монитору. Држите џојстик притиснут да бисте брзо скроловали до других делова оквира.
Изаберите лицаЛица откривена током зумирања су означена белим ивицама у прозору за навигацију. Окрените подкомандни точкић или додирните водич на екрану да бисте видели друга лица.
Погледајте остале сликеОкрените главни командни точкић да бисте видели исту локацију на другим фотографијама без промене односа зумирања (одабиром видео снимка се поништава зум). Такође можете да видите друге фотографије тако што ћете додирнути икону e или f на дну екрана.
Изађите у режим снимањаПритисните дугме окидача до пола или притисните дугме K да бисте изашли.
Прикажи менијеПритисните дугме G да бисте видели меније.