Преносиви пуњачи (повер банке)

Преносни пуњачи се могу користити за напајање камере или пуњење батерије фотоапарата. У следећој табели су наведени преносиви пуњачи који су тестирани и одобрени за употребу, заједно са приближним бројем снимака који се могу снимити и приближним бројем пута да се батерија фотоапарата може пунити помоћу сваког уређаја.

ПроизвођачБрој моделаБрој хитаца 1Број пуњења 2
АнкерПоверЦоре ИИИ Елите 25600 87ВПрибл. 2840 снимци (када користите ЕН-ЕЛ25а)
Прибл. 2790 снимака (када користите ЕН-ЕЛ25)
Прибл. 6 пута (када користите ЕН-ЕЛ25а)
Прибл. 8 пута (када користите ЕН-ЕЛ25)
  1. Стандард Удружења производа за камере и слике (ЦИПА). [ Само тражило ] изабрано за режим монитора. Измерено на 23 °Ц /73,4 °Ф (±2 °Ц /3,6 °Ф ) са NIKKOR З DX 16–50 мм ф/3,5-6,3 ВР објективом под следећим тестним условима: једна фотографија снимљена по подразумеваним подешавањима сваких 30 с . „Број снимака“ је број снимака који се могу снимити коришћењем потпуно напуњеног преносног пуњача за напајање фотоапарата са потпуно напуњеном батеријом (ЕН-ЕЛ25а/ЕН-ЕЛ25).
  2. Колико пута се батерија фотоапарата (ЕН-ЕЛ25а/ЕН-ЕЛ25) може потпуно напунити коришћењем преносивог пуњача при пуном напуњењу.
  • За информације о употреби погледајте документацију приложену уз преносиви пуњач.
  • Користите USB кабл са два Типе-Ц конектора који се испоручују са преносивим пуњачем када користите уређај за напајање фотоапарата или пуњење батерије фотоапарата.
  • Ажурне информације о преносивим пуњачима доступне су на веб страници произвођача. Доступност се може разликовати у зависности од земље или региона.