Жигови и лиценце

  • Логотипи СД, СДХЦ и СДКСЦ су заштитни знакови компаније СД-3Ц, ЛЛЦ.
  • Виндовс је или регистровани заштитни знак или заштитни знак Мицрософт Цорпоратион у Сједињеним Државама и/или другим земљама.
  • Аппле ® , Апп Сторе ® , Аппле логотипи, иПхоне ® , иПад ® , Мац и мацОС су заштитни знаци компаније Аппле Инц. регистровани у САД и/или другим земљама.
  • Андроид, Гоогле Плаи и логотип Гоогле Плаи су заштитни знакови компаније Гоогле ЛЛЦ. Андроид робот се репродукује или модификује из дела који је креирао и дели Гоогле и користи се у складу са условима описаним у лиценци Цреативе Цоммонс 3.0 Аттрибутион.
  • ИОС је заштитни знак или регистровани заштитни знак компаније Цисцо Системс, Инц., у Сједињеним Државама и/или другим земљама и користи се под лиценцом.
  • ХДМИ, ХДМИ лого и Хигх-Дефинитион Мултимедиа Интерфаце су заштитни знаци или регистровани заштитни знаци ХДМИ Лиценсинг, ЛЛЦ.
  • Ознака и логотип Блуетоотх® су регистровани заштитни знакови у власништву Блуетоотх СИГ, Инц., и свако коришћење таквих знакова од стране Никона је под лиценцом.
  • Ви-Фи и Ви-Фи лого су заштитни знаци или регистровани заштитни знакови Ви-Фи Аллианце.
  • Сва друга трговачка имена поменута у овом документу или другој документацији која сте добили уз ваш Никон производ су заштитни знаци или регистровани заштитни знаци њихових власника.
  • Употреба значке Маде фор Аппле значи да је додатак дизајниран да се посебно повеже са Аппле производима идентификованим на значки и да је програмер сертификован да испуњава Аппле стандарде перформанси. Аппле није одговоран за рад овог уређаја или његову усклађеност са безбедносним и регулаторним стандардима. Имајте на уму да употреба овог прибора са Аппле производом може утицати на перформансе бежичне мреже.

ФрееТипе лиценца (ФрееТипе2)

Делови овог софтвера су заштићени ауторским правима © 2012 Тхе ФрееТипе Пројецт ( хттпс ://ввв.фреетипе.орг). Сва права задржана.

МИТ лиценца (ХарфБузз)

Делови овог софтвера су заштићени ауторским правима © 2018 Тхе ХарфБузз Пројецт ( хттпс ://ввв.фреедесктоп.орг/вики/Софтваре/ХарфБузз). Сва права задржана.

Лиценца за Уницоде® Цхарацтер Датабасе ( Уницоде® Цхарацтер Датабасе)

Софтвер за овај производ користи софтвер отвореног кода Уницоде® Цхарацтер Датабасе Лиценсе. Услови лиценце за софтвер су следећи:
ОБАВЕШТЕЊЕ О АУТОРСКОМ ПРАВУ И ДОЗВОЛИ
Ауторска права © 1991-2019 Уницоде, Инц. Сва права задржана.
Дистрибуирано под условима коришћења у
хттпс://ввв.уницоде.орг/цопиригхт.хтмл .
Дозвола се овим даје, бесплатно, било којој особи која добије копију Уницоде датотека са подацима и било које повезане документације („Датотеке са подацима“) или Уницоде софтвера и било које повезане документације („Софтвер“) за рад са датотекама података или Софтвер без ограничења, укључујући без ограничења права на коришћење, копирање, модификацију, спајање, објављивање, дистрибуцију и/или продају копија датотека са подацима или софтвера, као и да дозвољавају лицима којима су датотеке са подацима или софтвер достављене да раде дакле, под условом да било

(и) ово обавештење о ауторским правима и дозволи се појављује са свим копијама датотека са подацима или софтвера, или
(ии) ово обавештење о ауторским правима и дозволи се појављује у повезаној документацији.

ДАТОТЕКЕ ПОДАТАКА И СОФТВЕР СЕ ДАЈУ „КАВИ ЈЕСУ“, БЕЗ БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ ГАРАНЦИЈЕ, ИЗРИЧИТЕ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНЕ, УКЉУЧУЈУЋИ, АЛИ НЕ ОГРАНИЧЕНИ НА ГАРАНЦИЈЕ ЗА ПРОДАЈУ, ПРИКЛАДНОСТ ЗА ОДРЕЂЕНУ НАМЕНУ И СВРХУ. НИ У ком случају НОСИлац ауторских права ИЛИ НОСИЛАЦИ УКЉУЧЕНИ У ОВО ОБАВЕШТЕЊЕ НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРНИ ЗА БИЛО КАКАВ ЗАХТЕВ, ИЛИ БИЛО КОЈУ ПОСЕБНУ ИНДИРЕКТНУ ИЛИ ПОСЛЕДИЧНУ ШТЕТУ, ИЛИ БИЛО КОЈУ ШТЕТУ КОЈИ БИ БИЛО КОЈИ БИЛО РЕЗУЛТАТИ ОД ЊЕГА, ДРУГЕ ДЕЛАТНЕ РАДЊЕ, КОЈЕ ПРОИСТАКЛЕ ИЗ ИЛИ У ВЕЗИ СА КОРИШЋЕЊЕМ ИЛИ ПЕРФОРМАНСЕ ДАТОТЕКА ПОДАТАКА ИЛИ СОФТВЕРА.
Осим како је садржано у овом обавештењу, име носиоца ауторских права се неће користити у рекламирању или на други начин за промовисање продаје, коришћења или других послова у овим датотекама са подацима или софтверу без претходног писменог одобрења носиоца ауторских права.

АВЦ лиценца за патентни портфељ

ОВАЈ ПРОИЗВОД ЈЕ ЛИЦЕНЦИРАН ПРЕМА ЛИЦЕНЦИ АВЦ ПАТЕНТ ПОРТФОЛИО ЗА ЛИЧНУ И НЕКОМЕРЦИЈАЛНУ КОРИШЋЕЊЕ ПОТРОШАЧА ЗА

(и) КОДИРАЈТЕ ВИДЕО У СКЛАДУ СА АВЦ СТАНДАРДОМ („АВЦ ВИДЕО“) И/ИЛИ
(ии) ДЕКОДИРАЈТЕ АВЦ ВИДЕО КОЈИ ЈЕ КОДИРАО ПОТРОШАЧ УКЉУЧЕН ЛИЧНОМ И НЕКОМЕРЦИЈАЛНОМ АКТИВНОШЋУ И/ИЛИ ЈЕ ДОБИЈЕН ОД ВИДЕО ДОБАВЉАЧА КОЈИ ЈЕ ЛИЦЕНЦИРАН ДА ПРУЖА АВЦ ВИДЕО.

НИКАКВА ЛИЦЕНЦА СЕ НЕ ДАЈЕ НИТИ СЕ ПОДРАЗУМЕВАВА ЗА БИЛО КОЈУ ДРУГУ УПОТРЕБУ.
ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОГУ СЕ ДОБИТИ ОД МПЕГ ЛА, ЛЛЦ
ПОГЛЕДАЈТЕ хттпс://ввв.мпегла.цом